Eresfjorden
Utstyr
  • Olympus OM-D E-M5
  • Panasonic Lumix 14 mm
  • Brennvidde14.0mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1032077} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Anders S.
Du verden for ett vakkert bilde! Her snakker vi dimensjoner, praktfullt og storslått!
Meget dyktig utført og godt presentert!
Hilsen Anders
Arild T.
Et flott landskap du har tatt bilde av her, og fint presentert. Her har du fått med mange elementer som skaper stor dybde og perspektiv i bildet: Blomsteren, mannen med fiskestanga, båten på sjøen og fjellene som bakteppe.

Hilsen Arild
Walter S.
Liker spesielt hvordan de små bølgene lager disse mønstrene av speilingen i vannet. Meget god dynamikk her, pluss utmerket dybdeskarphet med 14mm'ern!

Mvh,
Walter
Petter Jan A.
En smak av sommer .Vakkert
Jostein S.
Hei
BARE NYDELIG
Fantastisk flott stemning
Etusedvanlig godt motiv
Jostein
Agnar H.
Takk til Anders, Arild, Walter, Petter Jan og Jostein for sommerlige og hyggelige kommentarer. Bildet ble tatt sist søndag, en av få fine sommerdager så langt. Fjellet til venstre er Goksøyra (1337 moh). Har vært på toppen der. Videre innover er Eikesdalsvatnet og lengst inne i dalen den kjente Mardalsfossen. En tur til dette området anbefales :-)
Bjørnar P.
Fint motiv som er flott komponert og eksponert. Gode valg av kamerainnstillinger. Meget god dybde pga bruk av planter i forgrunnen og linjer i bildet som drar blikket stadig lenger inn i bildet. Mulig litt dypere blåfarge på himmelen hadde vært et pluss. Er mulig å få til under etterbehandling.
Agnar H.
Takk også til Bjørnar for konstruktiv kommentar. Det var i utgangspunktet en temmelig lys grå himmel. Har kjørt Highligts til minimum for å få litt mer smell i de lyse partiene. Sikkert også andre måter å gjøre det på.
Sissel Elisabeth H.
Flott sommeridyll med fin blomstrende forkant. Fiskeren og båten gir liv og har en god plassering i bilde. Et vakkert landskapsbilde!

Mvh,

Sissel Elisabeth
Agnar H.
Takk til Sissel Elisabeth for sommerlig og idyllisk kommentar :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu