Amund Maarud
Utstyr
  • Nikon D70
  • 18 - 70 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger155
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_104073} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Lars L.

Bruk av direkte kameramontert blitz som den vensentligste/eneste lyskilden ved fotograferingen er skjelden særlig vellkykket til konsertbilder. Ei heller her. Kraftige slagskygger og røde øyne. Benytt heller eksisterende lys, kanskje i kombinasjon med svak blitz.
Inger-Lise S.

Dette har jeg ikke greie på,men jeg syns han hadde et artig uttrykk. Jeg syns også det hadde vært bedre med enb rolig bakgrunn,men slikt kan man ikke alltid bestemme selv...

mvh Inger-Lise
Helene E.

Takk for kommentarer.
Enig angående blitzbruken. Har også andre bilder fra samme konserten uten bruk av blitz, får se om jeg legger ut noen av de.
Helene
Erlend K.

Bildet ditt fremstår svært tilfeldig, og det kan virke som om du trykket på utløseren i et uheldig øyeblikk. Røde øyne og at modellen din rekker tunge ble ingen god kombinasjon. Jeg er enig med LL angående blitzbruken her. Siden du jobber digitalt kunne du kanskje prøve deg frem med undereksponert blitz, dersom du strengt tatt hadde bruk for dette.

Bildet ditt kommuniserer heller ikke den stemningen en god gitarist kan gi. Men for all del, slik bilder har vi alle, og de hjelper oss videre...
Helene E.

Slike bilder hjelper oss videre ... ja, det gjør de jo. Jeg ser helt klart de påpekte svakhetene. Kanskje burde jeg fått konserten ''litt på avstand'' før jeg la inn bildet. Da ville jeg selv vært mere kritisk - når musikken og stemningen fra konserten var ute av mitt hode. De som ser bildet mangler jo den opplevelsen som bildet er en del av.
Ja, jeg er enig med dere.

Helene
Bjørn H.

Det er ikke lett å gjøre noe med bakgrunnen her ... den er som den er .... Hvis du skulle gjøre noe med den, måtte du ev. gått tettere på, og med ei tele ... men da snakker vi mer om portrett igjen -

Men jeg reagerer på at hånda er kappa i bånn, samt at fyren har røde øyne ...

Vet heller ikke om utrykket er så veldig kult ...

Prøv videre .... :))))

Bjørn ;¤

Helene E.

Ja Bjørn - her er det absolutt stort forbedringspotensiale. Men konserten var knallbra da, selv om bildene ikke ble det helt store.

Helene
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu