From an old Man's Sandbox 1464


Har forsøkt mye forskjellig for å få et vanlig fuglebilde ut av denne trosten som jeg antar er en ungfugl av svarttrost som har holdt til ute på balkongen sammen med svarttrostene, men ofte blitt jaget vekk av de andre som har vanlig voksen svart farge med gult nebb. Sjekka fugleboka og fant at dette antagelig er en fra årets kull.
Bildet er eksponert gjennom glassruta.
Dessverre var originalen for dårlig så etter å ha forsøkt forskjellige ting endte jeg opp slik da jeg er litt for sta til at jeg kaster bilder slik andre gjør.

Jeg har ikke krympet bildet så anbefaler å klikke F11 i øvre rekke på tastaturet for fullskjerm og også legge på mørk bakgrunn ved å klikke på bildet.

http://WWW.pbase.com/kneppen
Jeg syntes det ble et artig bilde likevel selv om det ikke ble det jeg helst ville hatt.
Utstyr
  • Canon EOS 70D
  • TAMRON 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD B016
  • Brennvidde185.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/25s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1044404} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Walter S.
Jeg må jo innrømme at jeg nesten blir hypnotisert av fuglen din, eller beder sagt, bildet med sin "utstrålning" i alle retninger. En bra måte og skape liv og "rørelse" på, når man scroller bildet opp og ned. Forresten, finnes det et norsk ord for "scrolling"?

:-)

Mvh,
Walter

P.S.: Det er viktig å fore småfuglene hver dag. Hos meg går det 1 1/2 til 2 liter solsikke hver deg og en halv kilo peanøtter. Mest meiser, men også trosten so får sitt (peanøtter) og epleskiver på bakken under en busk!

P.S2.: For å unngå at man må presse F11 så skalere jeg mine bilder til aldri å bli høyere enn maks 900 piksler, som vil holde seg innenfor de fleste skjerm-oppløsning. Det er bl.a. derfor jeg sjelden legger ut bilder i høydeformat, fordi denne begrensningen i høyden gjør at slike bilder blir bittesmå bare...
:-)
Roar K.
Normalt legger også jeg 900 pix. i høyde, men glemte det idag og gadd ikke ta det ut igjen for å begynne på nytt.

Roar
Roar K.
Takker så mye, Walter.

Roar
Laila K.
Ble en tøff effekt! Fuglen ser levende skremt ut! :-)
Jostein S.
Hei
Artig virkning
Den ser nesten hyptnotisert ut.........
Jostein
Roar K.
Stor takk til dere to siste også.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu