Ole Bulls gate sett fra Lilleborgbanen
Min barndoms gate, men jeg bodde litt lenger ned mot høyre.
Bildene er tatt fra den nå så fargerike Lilleborgbanen. Slik var det ikke i min barndom. Da var det bare en stor grusbane som ble sprøytet til skøyteis om vinteren - og bare en ikke ekstisterende Gud vet hvor mange runder og mil jeg gikk på skøyter her.

http://WWW.pbase.com/kneppen
Fargerikt og detaljert.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-04-08 08:54:52
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 70D
  • TAMRON 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD B016
  • Brennvidde35.0mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1046607} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Jostein S.
Hei
Falt pladsak for V2
KNALL
GO, GO; GO; Roar!
Jostein
Henning S. P.
Jeg liker fargespillet i de forskjellige lagene i bildet, de spiller fint sammen. Litt rar kutting av basketkurv-plata, som gjør at det føles litt ubalansert, kunne gjerne hatt med hele plata tenker jeg. Likte også v2, med bare plata, og fargene i bakgrunnen. Synes dette var noe av det bedre jeg har sett av dine Oslo-bilder.

Forresten, du spurte for en stund tilbake hvor jeg hadde tatt dette bildet, og det er jo gaten du ser i bakgrunnen i bildene dine her: http://foto.no/bildekritikk/bilde/1035247-torshov-oslo-20...p;offset=0

henning
Jørn E.
Jeg falt pladask for verjon #2 her. "Go" smeller jo mot deg, og med det får jo bildet et motiverende budskap, som gjør at man blir glad av å se på bildet.
Øyvind B.
Fin dokumentasjon fra dine barndoms trakter. Fine begge to på hver sin måte.Flotte farger! Mvh Øyvind
Roar K.
Henning!

Nå var det jo egentlig bare graffiti jeg var ute etter, men så så jeg i etterkant at her var det en kombinasjon. Hele basketplata var med i utgangspunktet, men etter diverse opprettinger som jeg syntes måtte til så forsvant noe og jeg ville ikke engang forsøke å gjenskape bygget bak med kloner så da ble det slik.
Grunnen til at jeg ikke gjentkjente ditt bilde er nok at fargene her er jo totalt forandret fra hva jeg husker. Hele rekka fra Torshovgata og opp til Hegermannsgate var jo ensfarget svak gul tidligere. Artig at det har kommet farger der.

Roar
Hans Petter S.
Som flere over kriver, så liker jeg også v2 godt, men v1 faller også godt i smak med fargeklatten i forgrunnen! Som alltid har du gode farger i bildene! Ble bra dette!
Mona P.
V2 for meg også. Herlige kraftige farger på begge bildene. Graffiti er dekorativ på mange måter. Du formidler dette godt.

Mvh Mona
Harald N.
Enig; v2 er bare knall.

Mvh Harald
Vidar Magnus J.
Fargerik serie, går for V2 jeg også. Tekst og farger som smeller i mot tilskueren på en god måte.
Evelyn S.
To virkelig flotte og fargesprakende bilder! Søppelbøtta var flott dekorert, fint bilde. V2 er absolutt favoritt! Blir helt glad av å se på det! Knall komposisjon, med det store skiltet med GO på, og de flotte fargene rundt.
Anders S.
Versjon 2 er jo nevnt mange ganger nå, men je må nok velge den je au!
Glitrende flott!
Hilsen Anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu