HAV
Har alltid ønsket meg å t et sånn strandbilde. Her bryter jeg mange regler, men synes det funker likevel.
Utstyr
  • Nikon D810
  • -
  • Brennvidde50.0mm
  • Blenderf/16
  • Lukker5s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger66
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1057791} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Eva D.
Hei!
Moro å se igjen steinene fra Skagens vestside! Ja, for det må være der du har tatt dette bildet!? Har fotografert samme steinrekka, men ikke fra ditt stilige perspektiv. Syns det er spennende! Kanskje hadde det også gjort seg som kvadrat også? Tatt bort på sidene? Kanskje ingen god ide; du har jo kalt det "Hav", så det er kanskje dumt å ha la steinrekka få så stor plass. Jeg er temmelig "steingal" og syns de vakre steinene burde fremheves :)) Nydelig duse farger du har fått fram!
Mvh
Eva
Avsluttet .
Et meget fascinerende bilde. Jeg synes komposisjonen her fungerer aldeles utmerket. Dertil er det et bilde som kan leses på flere måter og gir grunnlag for mange tanker og følelser. En strand mot hav som møter himmelen i det fjerne gir mange konotasjoner, og dete opplever jeg som et sterkt bilde. Jeg synes nesten det er litt nifst å se på. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Hans Rich. A.
Fint å se at du bryter alle komposisjonsregler. Det ble stilig! Fine duse farger.
Skal jeg pirke litt må det bli den orange tingen nederst som kunne ha vært klonet bort eller beskjært.
Mvh Hans Richard
Johan L.
En litt annorlunda bild i komponering, men liker den. Behaglige færger at se på og fin kontast mellan de skarpe stenarna og det oskarpe havet.
Mvh
Johan
Roar K.
Forstår jo at det er sånn du vil ha det, men jeg ville fjerna den sterkt oransje til venstre for steinene nede på ramma likevel grunnet dens strategiske plassering.
Ellers ser det jo ut som om du har liggi "på magan bak en stein" som Vazzelina sang en gang i tiden.
I denne posisjonen ser man tydelig at havet faktisk buer oppover mot krommingen av Jorda hvilket jeg så mange ganger da jeg lå på stranda og så fra Goa utover Araberhavet i retning Arabia.
Fine farger i steinene hvilket gleder en gammal steingal gubbe.

Roar
Erik L.
Takk for hyggelige kommentarer, steingale eller ikke.
Dette er gjort på mobil og nettbrett på reise. Jeg ser den oransje knuten nå som jeg er tilbake på PC-en. Kklart den skulle vært borte. Jeg får lage meg en bedre versjon engang...
mvh. Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu