Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S Nikkor 18-70 1:3.5-4.5G DX
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger207
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_105971} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Caroline M. S.

Her ser det ut som du har vært i Westye Egebergs gate i Oslo (en av de fineste funkis-blokkene jeg vet om *SS*). Jeg synes det er altfor mye med på bildet og særlig siden du har lagt det i kategorien arkitektur. For meg virker det som du ikke helt har klart å bestemme deg for hva du ville ta bilde av - blokken, trappen, himmelen eller vegetasjonen og det hele fremstår som en smule kaotisk (uten at jeg får inntrykk av at det er kaos du ville ta bilde av eller kontrast mellom rene, enkle funkislinjer og masse annet stæsj).

Det er gøy å ta bilder av bygninger synes jeg og ofte kan det bli fint om man tar bilde av bare en liten del av bygningen og legger vekt på å fotografere linjer, mønstre, sol og skygge på bygningene (dvs hvis man ønsker å ha et annet bilde enn en ren avbildning av et bygg til bruk for et bestemt formål som i en salgsoppgave for eksempel).

Ta en kikk på Stian Wiik sine arkitekturbilder - de er helt max og veldig inspirerende. :-)
Inger Lene H.

Tusen takk for nyttige innspill! ;)

Sjekket bildene dine, og der fant jeg jammen et bilde av de samme blokkene! Husker at jeg kommenterte et bilde av de engang, skjønner du, og det var jo ditt! ;) Du har mange fine bilder!

Jeg bor i blokkene så jeg har tatt bilder av dem før, og skal prøve enda mer nå, inspirert av deg. Bildene jeg har fra før er litt mer i stilen du har valgt (men de har jeg kun på negativ, og eier ingen scanner).

Jeg liker bildet selv, som en ''dokumentasjon'' av stedet der jeg bor, får mange gode assosiasjoner osv... egner seg derfor kanskje best i albumet mitt, og veldig bra å få tilbakemeldinger på det!

-il
Caroline M. S.

Heldige deg som bor i de fine blokkene da! :-) Og takk skal du ha - nå husker jeg deg også - du hadde ikke scanner i fjor heller.

Synes ikke du skal si bildet egner seg best i albumet ditt. Hvis du synes du har fått nyttige forslag her - noe du kan lære av/bruke seinere, så har jo utlegging av bildet hatt en helt riktig funksjon. Det er ikke slik at folk kun skal legge ut blinkskudd, men legge ut bilder man er usikker på, ikke får til, trenger hjelp med. Mener jeg. :-) Noe annet blir det å legge ut bilder bare for å legge ut bilder.
Inger Lene H.

Takk igjen! :)

-il
Tom D.

Synes faktisk bildet ikke er så verst, jeg !
Fine, rene farger. God dybdeskarphet.
Bra komposisjon med trappen og muren som snor seg opp og ut mot høyre, samt blokken som tårner seg opp og ser ut til å nesten velte fremover.
Kan sikkert bli bra å ta andre bilder, med kun deler av det du har med her, men når du først hadde tenkt å ta med såpass mye, synes jeg altså at det ble ganske OK.
Mvh
Tom
Inger Lene H.

Takker for det! Hyggelig å høre! :)

-il
Avsluttet .

her var det mye flotte linjer, de ville jeg gjerne sett litt mer abstrahert og simpisert (er dette noe ord:D (forenklet)..

Mvh
Mikal §trøm
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu