Midnattsol
Kan vel ikke være nordlending uten å ha tatt et og annet bilde av midnattsola? Men, her var det kø om de beste plassene.
Bildet inngår i albumet Vestvågøy i Lofoten -
Utstyr
  • Canon EOS 6D
  • EF17-40mm f/4L USM
  • Brennvidde17.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/20s
  • Nei
  • AnnetISO 100, Raw, Pol-filter, stativ.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1069926} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Vakkert, både foto og landskapet. Spesielt vil jeg trekke fram forgrunnen og solrefleksene i vannet som - etter min smak, og jeg vet mange er uenige med meg - viser betydelig dynamikk her som følge av velvalgt lukkerhastighet. Jeg opplever også bildet som fantastisk skarpt og detaljrikt, kanskje vil noen kunne pirke litt på tendensen til dannelse av en "haloeffekt" over fjellene i bakgrunnen. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Keshav N.
Fint bilde av midnattsol, halo på fjella er knapt merkbar. Jeg er enig med Kjell Øyvind bortsett fra om lukkerhastigheten som jeg tror jeg ville ha raskere.
mvh Keshav
Walter S.
Dynamisk bilde av midnattssol fra dine kanter av landet. Flott forgrunn og passe sløring av vannet som fosser over svaberget.

Mvh,
Walter
Roar K.
Tror så gjerne på trengselen. Men nå vil det vel by seg flere muligheter utover.
Kikka på basis info og ser +02 så her regnes visst GMT som utgangspunkt.
Men 01.15 forteller meg at sola har toucha horisonten og er på vei opp igjen.
OK valg av lukker på 1/20s som ga akkurat passe liv i vannet der det fosser over fjæresteinene selv om jeg normalt er tilhenger av korte lukkertider på levende vann så vurderer jeg likevel hvert bilde for seg.
Jeg har noe sånt som 180 midnattsolbilder tatt over Vestfjorden ei juninatt i 2006 - kanskje på tide å hente fram noen fra glemselen?

Roar
Fredrik N.
Vakkert igjen fra deg.
Flott komp og flott liv i vannet.
Mvh Fredrik
Per L.
Godt komponert bilde med nydelige fargereflekser i vannet i forgrunnen! Litt halo i overgang fjell/himmel i bakgrunnen! Mvh Per
Hans Rich. A.
Mange mange takk Kjell Øyvind, Keshav, Walter, Roar, Fredrik og Per.
Har selv ikke lagt merke til halo rundt fjellet/himmelen. Men jeg har ikke dratt spesielt mer i spakene enn vanlig. Har bare forandret oppløsningen fra tidl. 150 til 72. Om dette er årsaken vet jeg ikke.
Roar: Bilde ble tatt mens sola var på tur ned - "DateTimeOriginal".
Mvh Hans Richard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu