Høst
Bildet inngår i albumet - Norsk natur - - Generelle bilder fra naturen rundt om. De fleste bildene er tatt i mine hjemtrakter i Namdalen.
Utstyr
  • Nikon D-70
  • -
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger624
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_107730} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Svein B.

Rypejakta er jo en viktig del av høsten for mange, og bildet viser jo høsten. Men som bilde synes jeg ikke det når helt opp til din vanlige standard. Først og fremst synes jeg rypeføttene dominerer alt for mye, og jeg ville nok ikke stukket de så mye fram som du har gjort her. Et vel kraftig rødstikk kunne også vært dempet litt, selv om jeg er enig i at et varmt preg kler høstfargene godt. Her blir det litt mye etter min smak.

Mvh
Svein B
Kjartan T.

Takk for tilbakemelding Svein. En klar kontrast til mine øvrige fuglebilder, det er jeg klar over. Tok dette bildet for å prøve å få noen til å føle noe om rypejakta. La på litt godt med rødfarge og gjorde det litt mørk og dystert.... Hva tenker du når du ser rypa ligge slik med beina i været?

Men det kan godt hende at jeg skjøt helt bom denne gangen:)
Mariann S.

Dakar lille vennen....
Kan ikke hjelpe for det men jeg synes synd på fuglen..
....men på den andre siden er det jo veldig godt med stekt fugl med viltsaus på ;-)
Synes føttene setter en ekstra spiss på bildet !

~Mariann~
Ole Birger S.

Hei. Jeg tenker på at nå skulle jeg ha vært på Lifjellet. Etter at jeg flyttet fra Namdalen til Eidsvoll, har det blitt lite med rypejakt. Jeg kunne også tenke med en jakttur med kamera, og latt Perazzien ligge igjen hjemme. Å kombinere jakt og foto, gjør vel at en mister de beste motivene.
mvh ole birger.
Kjartan T.

Ja, ja Ole Birger her ser du endelig en ekte ''li-lirype'' igjen. Skutt innerst i Fossdalen for en uke siden. Du har helt rett i at det er vanskelig å kombinere jakt og foto, men jeg klarer aldri å dra på tur uten å ha et kamera med meg.

Mariann... fuglen er allerede spist og den smakte fortreffelig, men jeg har alltid en liten bismak når disse vakre fuglene ligger der i høstlynget. Vegetarianer blir jeg nok likevel ikke. Selv likte jeg også føttene (på bildet altså).
Jan Fredrik I.

Synes ideen og komposisjon fungerte bra, men skulle ønske at det røde var mer dempet selvom jeg ser det er gjort med overlegg. Veldig god dybdeffekt med føttene i front.

Mvh

Jan Fredrik
Jan-Eilert P.

Jakt med børse og kamera er forsåvidt samme sak. Forskjellen ligger i at som jeger lærer man bare viltet å kjenne til skuddet går og som fotograf får man muligheten til å studerere viltet også etterpå. Fotojakt er flott, men jeg har også stor sans for øyeblikket når tiuren detter som en sekk gjennom kvistverket etter å ha fått kula.

Jeg må innrømme at jeg liker Båtstrands bilde bilde nr. 136619 bedre enn ditt denne gangen.

Jan-Eilert
Avsluttet .

Enig med Jan-Eilert.

Anderledes perspektiv og fin høst-bakgrunn!

MvH Stian Håpløs
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu