THIS IS VERNAZZA II
Utstyr
  • Nikon D810
  • 20.0 mm f/3.5
  • Brennvidde20.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1.6s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger71
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1081563} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Roar B.
En blir lett overveldet av å oppleve nye ting live. Å overføre inntrykkene (til andre) er derimot en helt annen øvelse og krever gjerne et ekstra blikkfang for å fange nødvendig oppmerksomhet. Dette motivet blir en sånn greie. Har ikke andre forbedringsforslag enn å å gå nærmere, fokusere på færre detaljer.
Jostein S.
Hei
Synes dette ble fascinerende jeg Erik
Fin formidling av et flott sted
Det er som en blir nysgjerrig
Nils Christian S.
Enig med Jostein - fascinerende foto !
Vakkert reisemål - med muligheter for mange spennende bilder - detaljer - utvalgte motiv!
Avsluttet .
Jeg slutter meg helt og fullt til Josteins kommentar, fin gjengivelse av en åpenbart interessant og spennende by, her skulle man gjerne vært en tur. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Knut Georg F.
Er nok enig med Roars betraktninger; dette er er nok en helt greit foto og et fint ferieminne fra en fascinerende by.
Et lite google-søk viser hva som finnes av lignende foto: http://www.google.no/search?q=VERNAZZA&source=lnms&am...mp;bih=769
Mvh Knut
Walter S.
Et fint formidlet bilde av et klassisk flott sted som står på verdensarv-listen til UNESCO (eller var det UNO?), som er en del av "Cique Terre" i Italia.

- Bildet her skal vel ses i sammenheng med "This is Vernazza I" - http://foto.no/i/1081340 og viser nå et lavere ståsted og en annen vinkel.

- Man ER nærmere nå, og for å beholde oversikten og fange Vernazza's egenskap og karaktær har fotografen tatt med det som er nødvendig.

Igjen, et godt stykke foto-arbeid, Erik!

Mvh,
Walter
Erik L.
Tusen takk for engasjementet . Jeg er glad for kommentarer, særlig de konstruktive og de hyggelige.

Det er selvsagt et relativt vanlig turistbilde av en by som bare ligger der. Så er det bare å vente på et greit lys, at alle turistene er borte og trykke på knappen. Jeg liker bildet fordi jeg likte å være der. Jeg klarer å formidle stemningen til noen, men det er ikke sikkert at jeg klarer å formidle følelsen av å være der til alle, og det er det helt OK at jeg får vite. Jeg er godt klar over at dette motivet er fotografert og publisert av langt flinkere folk enn meg, men sånn er det vel egentlig med mange motiver. Jeg tror ikke det er mulig å være fotoamatør og bare presentere nye og unike motiver dersom de skal ha en viss kvalitet.
Jeg synes det er fint om noen synes bildet er litt kjedelig og sier det.

Jeg synes ikke det er like fint når noen henviser til bilder av samme motiv i sin kommentar, og håper virkelig ikke at det blir en trend når noen har fotografert en gate, et hus, en hest eller en sommerfugl at de skal få linker til bilder av de samme motivene uten at det skal brukes til konstruktiv kritikk og forslag om hvordan det kunne vært gjort på en bedre måte.

Med ønske om et godt foto-år 2018.
Mvh. Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu