Gamle naust
Fra Askøy
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D500
  • 17.0-55.0 mm f/2.8
  • Brennvidde55.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger46
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1086166} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Walter S.
Det er noen sjeldne "perler" du oppsøker og fotograferer, Per. Både som historisk dokumentasjon og for å gi oss andre betraktere innsyn i hvordan Vestlandet egentlig er - slik som her. En natur og topografi som er helt ukjent for oss Østfoldinger. Fundamentene til båtnaustene taler sitt tydelige historiske språk. Og måten denne gressbakken er delt opp med steinmurer, går jeg ut i fra er for å holde husdyr under kontrollerte forhold?

Et godt stykke natur hvor menneskene har slått seg til for lange siden, har blitt til et sted disse fat et utkomme av og i.

Flott og viktig arbeide du gjør for ettertid!

Mvh,
Walter
Avsluttet .
Vakker gjengivelse av et fint kystlandskap, fin dokumentasjon av bygninger og miljø. Jeg må også bemerke de fine og litt myke fargene Her er også vist en god behandling av lyset og fin komposisjon. Det er et bilde det er godt å betrakte. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Harald N.
Fint formidla kulturlandakap med gode fargar. Dei gamle fargerike og slitne nausta står i kontrast til det nye. Vemodig med husa i bakgrunnen som står til forfall. Her ligg det mykje svette bak. denne fine plassen.
Mvh Harald
Roar K.
Du er flink til å finne de sterke fargene i det så ellers grå Vestlandet på denne tiden.
Riktignok nok grått her, men likevel nok farger til at dette utsnittet føles fargerikt.

Roar
Hans Petter S.
Vakkert! Har en følelse av at du har vist bilder før fra dette stedet, men det er bare bra; for dette er virkelig flott! Det er et fotogent sted du har funnet her, i tillegg gjør du en god jobb med tanke på komposisjon og farger! Godt levert Per!
Keshav N.
Her syns jeg at Walter sier det meste som kan sies. Disse bildene kunne gått rett inn I bokserien norske perler.
mvh Keshav
Vidar Magnus J.
Et tydlig velholdt naust i fin kontrast til alle de falleverdige bygningene rundt om i landskapet her gjør bildet spennende. Steingjerdene og de åpne gjordene vitner om mye slit og strev fra den tiden det bodde folk på gården. Vakkert bilde, samtidig litt trist ang. forfallet. Gode farger og fint utsnitt av området.
Per L.
Mange takk for fine kommentarer! Mvh Per
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu