SMAK AV SOMMER
HJELP: SORT/HVITT ELLER FARGER?
Og...
Er bildekvaliteten god nok fra et lite lommekamera og et slengskudd?
Jeg vet at det er et par maskeringsfeil, men se bort fra dem. Måtte fjerne bakgrunnen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2018-07-05 22:51:07
    Versjon #2
Utstyr
  • SONY DSC-RX100M4
  • 24-70mm F1.8-2.8
  • Brennvidde8.8mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger48
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1090750} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Roar K.
Litt for stort i høyde for min skjerm med det nye systemet her så anbefaler gjerne 900-950 pix i høyde.
Modellen er nok ikke så interessert i hverken sommer eller omgivelser så lenge mobla funker.
Artig bilde selv om jeg ikke får med hele.
Jeg som kjører el. rullestol på fortauet må stadig vekk rope til slike som er så opptatt av skjermen at de går omtrent rett på meg.
Har flere ganger hatt lyst til å stå rolig å holde kjeft til de treffer fronten på 151 kg. rullestol på full brems.
Hadde tilsvarende for 35-40 år siden da jeg kjørte trikk i Oslo. Det kom en spaserende i skinne gangen rett mot meg og var ikke oppmerksom i det hele tatt.
Plutselig traff han trikken og trodde den var i fart, men jeg sto helt stille. Han ble ganske sjokkert.
Artig episode som jeg husker den dag i dag.

Roar
Hans Petter S.
Motivmessig synes jeg dette er utmerket! Liker hele settingen her! Mange fine linjer i bilder og du har fanget en situasjon som i dag er typisk! Bra! Jeg er glad i farger og velger uten tvil fargeversjonen, spesielt i dette bildet, hvor jeg mener alle fargene bidrar godt i bildet! S/H-versjonen blir i mine øyne litt kjedelig! (Men som sagt, jeg er glad i farger) Liker også lyset og speilingen i bildet! Så her er det mye bra!
Du spør om bildekvaliteten, da spørs det jo litt hva du skal bruke bildet til? Når jeg gransker bildet, ser jeg at bildet ikke er av beste kvalitet. Ser bla på personen som sitter der og reklamene inne i skuret, så blir de for meg litt kornete. Jeg er ingen ekspert på dette, men gir bare min subjektive mening! RX100 skal jo være et godt lommekamera, vurderte det en stund selv. Kan det være at det er et slengskudd som ødelegger litt? Ikke vet jeg!
Motivet du har fanget er for meg utmerket, og da er det ikke alltid at bildekvaliteten er det viktigste!
Avsluttet .
Først og fremst merker jeg meg et artig motiv og en god komposisjon. Roar har et viktig poeng med hensyn til den uheldige vane svært mange unge mennesker har lagt seg til med å fokusere det meste av oppmerksomheten på mobiltelefonen. Med hensyn til kamera og kvalitet. Det er egentlig ganske imponerende hva man kan få ut av denne lille Sonyen. Bemerk hvor lett og lite dette kameraet er. I dette tilfelle, og med visning på internett som formål, synes dette for meg å være rimelig tilstrekkelig. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Cato H.
Synes i grunnen det står seg godt både motivmessig og teknisk. Greit at det lugger litt på støy og oppløsning, men til denne type foto er det greit. Det jeg derimot er litt usikker på, er bakgrunnen som er fjernet, skulle gjerne sett bildet med/uten bakgrunn i stedet for med/uten farger. Fargene er med og gjør bildet interessant (synes jeg da). Kanskje du kunne prøvd en 1X1 eller 5X4 crop, tror det ville gitt et sterkere fokus i bildet.
Erik L.
Det tok dessverre litt tid, men jeg ønsker å takke for hyggelige kommentarer og gode tilbakemeldinger.
mvh. Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu