Urban Art 1889
Se gjerne mot mørk bakgrunn ved å klikke på bildet.
Utstyr
  • Canon EOS 7D Mark II
  • TAMRON 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD B016
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1101490} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Walter S.
Her er noe konkret å kommenter, og til og med jeg kan bidra med litt.

- Dekorativ bruk av kontrast, farger og struktur, som får fargene (spesielt alt som er hvit!) fremtre som nesten 3-dimensjonalt.

- Likte den sterke diagonalen godt, samt bakgrunnen med den gule (skole-?)bygningen, men har litt problemer (det hadde sikkert du også under redigeringen) med avslutningen øverst.

- Hvis man skal lese noe som helst ut av taggingen / tilgrising med såkalt graffiti, som utøverne her har gjort, så kan jeg bare si at dette må være en gjeng med forvirrede ungdommer, for her er det ikke struktur i noe. Men, det er vel bare min "gammel gubbe"-tenkemåte som slår inn ...

Mvh,
Walter
Roar K.
Jeg kommer ikke til å svare så mye på spørsmål framover, men du har kanskje ikke vært innom mine to forrige bilder og fått med deg at jeg tar en kommentarpause nå, men kommer til å takke for kommentarer som jeg får på tross av dette.
Bygget bak her er en vanlig leiegård eller for lengst blitt selveiere slik gården lenger nede i gata detr jeg vokste opp også har blitt.

Roar
Keshav N.
Kjekt å se grafittibilder igjen med fine farger og omgivelser, som gir en kontrast mellom grafittien og den strøkne bakgrunnen.
mvh Keshav
Bjørn Ø.
Ja, her er også søppeldunken blitt gjenstand for grafittikunsten, og også bakken foran veggen. Igjen synes jeg det er pent å se på. Huset i bakgrunnen gjør seg også bra!
Knut N.
Fargerikt som alltid, den gule bygningen passa utmerket :o)
Hans Rich. A.
Her er det store kontraster mellom graffiti og den ærverdige bygningen. Godt standpunkt med god diagonal, og søppeldunken gav god balanse.
Mvh Hans Richard
susanne j.
Fede kontraster her synes faktisk det ser flot ud Mvh Sus
Roar K.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu