Mercedes - Maura 4. februar 2020
Bildet inngår i albumet Det rurale rom -
Utstyr
 • Olympus E-M5MarkII
 • OLYMPUS M.12-40mm F2.8
 • Brennvidde20.0mm
 • Blenderf/8
 • Lukker1/100s
 • Nei
 • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
 • KategoriBil/motor/Kjøretøy
 • Lastet opp
 • Visninger117
 • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1117328} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Jostein S.
Hei
Du verden!
Dette må vel være et scoop!
Hvilken bil. Dette må være noe for bilentusiaster
Denne synes jeg fortjener et bedre liv enn å stå ene og forlatt i ødemarken
Skulle tro noen var interessert i et slikt eksemplar
Hans Rich. A.
Ja denne har nok sett bedre dager. Et flott eksemplar du har funnet og presenterer på en utmerket måte.
Mvh Hans Richard
Kjell H.
Nesten for galt og bare la den stå der! Flott observert og fotografert
Agnar H.
Går mer og mer i ett med naturen denne. Om ikke noen forbarmer seg da, og det er teknisk og økonomisk forsvarlig. Fungerte fint i sort/hvitt dette :-)
Knut N.
Ånei, det der stikker i hjertet..den bør noen forbarme seg over. Håper rett person ser bildet ditt Kjell Øyvind ;o)
Per L.
Jeg trodde først det var en versjon av den "askyelige snømann" med store stirrende øyne! Men en veleksponert velbrukt mercedes med vinterfrakk er nok det riktige! Tøft bilde med god snøstruktur og fine detaljer ellers! Mvh Per
Walter S.
Ikke bare er det (i 2020) en heller sjelden biltype du har funnet der, men også en sjeldenhet at den bilen er dekket med snø - i hvert fall dømt etter Østfold-standard, hvor vi i vinter har hatt 2 cm med snø i hele 2 dager gjennom hele vinteren ...

Du har vært flink til å gå rundt bilen og finne den mest maksimale vinkelen som gir deg (og oss) et fint inntrykk av bilen under snøen, med ikke noe annet rundt enn tett buskvekst.

Når det gjelder farger, så var vel biler fra den tiden stort sett sorte uansett, så sort-hvit løsningen her har ikke tatt livet av så mange farger heller ...

Stram komponert og godt eksponert, Kjell Øyvind!

Mvh,
Walter
Ingvald Bright N.
Bli gammel med stil. Den står og venter på spikeren. . Uansett rikdom, vi kommer ut i samme pakke. Mercedes 4 toms ,eller var det Lada? Jeg likte bildet ditt. Det får meg til å tenke. Hilsen Ingvald.
Ragnar S.
Kan vel si at bilens heller triste skjebne kommer enda bedre fram dekket med uberørt snø. Det meste stemmer med dette bildet, fordums storhet og nå et synlig minne om nettopp dette.

Mvh Ragnar
Keshav N.
Slutter meg til de andre her. Godt sett og fint presentert.
mvh Keshav
Roar K.
Flott i svarthvit som faktisk sender tankene i retning av at dett kanskje kunne vært en tegning?

Roar
Avsluttet .
Veldig fint motiv og pent komponert bilde tatt under de rette forhold som viser det forfalne og gamle på en fin måte. Fint eksponert med fine gråtoner og skarphet. Et bra bilde er det.
Roar B.
Bittelitt trangt, ellers spennende kombinasjon mellom kulde og "varme følelser". Stemningsbærende med det grå, allikevel foretrukket en tanke mer kontrast.
Vidar Magnus J.
Flott motiv av en gammel veteran. Svart/hvittt gjør seg bra her.
Arild T.
Synes du presenterer den ærverdige bilen på en ypperlig måte! Her spiller alt på lag: Den delvis snødekkede bilen, buskene omkring og den fine fotovinkelen du hat valgt. Svært bra!

Arild


Arild
Viggo Strand K.
Et flott bilde av en herskapelig doning. Hvem kan ha hjerte til å la slike severdigheter bare stå og forvitre. Det som ofte holder lengst på disse gamle bilene er krom-detaljene.

Viggo
Kjell Øyvind K.
Mange takk til dere alle for gode kommentarer. Dessverre - eller heldigvis - ettersom man ser det (tragisk og forurensende vs. interessant fotomotiv) vrimler det av bilvrak, gamle og relativt nye her oppe. Flere eksempler følger. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu