Tram i Lisboa
I de bratteste bakkene i Lisboa går det trikk opp og ned... ;)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-10-27 18:59:52
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-10-27 22:05:00
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon Coolpix 3700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger252
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_111947} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Inger-Lise S.

Hei! Her syns jeg komposisjonen ble fin, men likevel virker det som om det er litt mye i bildet...Ledningene ødelegger litt, men du kunne jo ikke fjerne dem heller:) Og klonearbeid her ville bli litt av en jobb. Tror jeg velger meg v#2 her.

mvh Inger-Lise
Vibeke P.

#2 ble roligere, men jeg likte det bedre fargerikt, så jeg går for #1. Kompen er bra, men skulle ønske at hele trikken i venstre side var med på bildet. Helhetsinntrykket var bra.

Vibeke : )
Johan K.

Heisann.
Likte i grunn begge versjonene her. Fine farger i versjon 1. Men, det er noe med V2 som fenger meg. Den blir litt mer tidløs synes jeg. Skulle egentlig likt å sett hele trikken. Men forutenom det, et godt bilde. Ledningene sjenerer ikke meg noe særlig, da de hører med til trikken. Fint at trikken er plassert til venstre side, for å få et perspektiv på hvor lang og bratt bakken er.

Bra bilde

Johan
Steinulf L.

Har tatt bilder fra samme sted. Det er trangt på toppen der. Fin miljøskildring. Teknisk bra, ikke lett å få tegning i skyggepartiene med så mye hardt sollys. Likte dette.
Hege J.

Hei Inger Lene! :)

Henger meg på kommentarene over. Fint motiv! Likte fargeversjonen best. Det gammelmodige miljøet er så fremtredende uansett at det godt kan vises i farger.

Mvh Hege
Avsluttet .

En fin miljøskildring. Av disse to er fargeversjonen klart best. Grunnen til det er at S/H versjonen blir for ''blass'' med ingen tegninger i himmel eller trikketak. Her hjelper fargene. Er litt usikker på utsnittet ditt. Har ikke vært der, men tror kanskje det burde synes mer av trikken og litt mindre himmel. Eller som tidligere nevnt av andre her, får et godt intrykk av den lange og bratte gata.

Mvh KjellH
Inger Lene H.

Tusen takk for kommentarer! Blir glad for å høre deres meninger! :D

Som Steinulf sier så er det veldig trangt der (morsomt at du Steinulf har vært på samme sted og tatt bilde.. ;) Originalen har litt mer med i nedkant, men da er det et rekkverk som forstyrret så mye at jeg tok det bort. Enig i at det burde vært med litt mer av trikken, men.. ;) (Skal legge ut originalutsnittet, så kan dere jo se hva dere synes!)

Ellers så tror jeg at jeg liker fargeversjonen best selv, spesielt siden trikken er så gul og fin... ;)

TAKK! :D

-il
Kai Frode G.

Fargeversjonen V#1 er best. Trikken har virkelig en fin farge, men det er synd at ikke hele den grønne stolpen er med. Ellers er vel det meste om utsnittet skrevet over. Jeg synes forresten du har gjort en god jobb med originalen, både når det gjelder farger og kontrast.
Kay R.

Skiller seg ut fra mengden.. Fint levert. Spesiel vinkel og komposisjon, men det funker for mæ. ble tøft..
Sorry at æ henger litt etter med kommentaran. Har vært borte en stund nu.

MVH Kay:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu