På vei mot havet.
Jada...her bryter jeg flere regler om bildekomponering og det gjør jeg helt bevisst fordi jeg mener at det i enkelte bilder gir mere spenst og spenning i bildet.

Dette bildet er tatt på sanddynene ved Rudebjerg Knude fyr ved Vesterhavet og her har man et virkelig gigantisk utsyn over havet....som vi mennesker har så stor dragning til.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger51
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1121420} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Mikael T.
Velkomponert bilde med flotte farger. Veldig bra bruk av negativt rom. For min del gir det assosiasjoner til ensomhet. Det forsterkes ytterligere ved at personen er snudd mot seeren og er på vei ut av bildet.
Agnar H.
Bra valg når det gjelder komponering. Ikke alltid en skal følge fastelagte mønster. Her var det få men effektive element i bilde. Liker den høye himmeenl og den fortellende formen i motivet.
Roar K.
Jo, den røde klatten trekker til seg blikkfanget selv om blikket grunnet himmelen lander litt høyt så føler man en dragning mot det sterke røde.
Men min vane tro scrollet jeg likevel opp og dekket til Ca. 40% av himmelen for da kom det fram en diagonal i himmelen mellom øvre ramme og sand diagonalen i et panoramaformat som også åpenbarer ekstra liv i det gjennomdiktige skylaget som skaper en blå åpning rundt personen.

Roar
Keshav N.
Enig med de andre her.
mvh Keshav
Terje J.
Støtter deg i bryte "alle regler her" Resultatet er et spenstig og friskt bilde. Roars tips til beskjæring er ofte interessant-så også her. Mvh Terje
Kjell Øyvind K.
"Regler om bildekomponering" - hvis de finnes, slik noen innbiller seg, er til for å brytes, tenker jeg. Det gir ofte de beste bildene. Jeg tenker dette som en mesterlig utnyttelse av et fåtall virkemidler. Sanddyner, de ubetydelige, men likevel betydningsfulle, skyene og personen fungerer meget godt sammen. Jeg kan ikke fri meg for tanken om at dette også hadde vært spennende i sort-hvitt. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Erik L.
Godt levert, Viggo. Liker stilen din og mye av det du gjør.
Her stemmer alt for meg. God alternativ komposisjon, fine linjer og farger.
Liker!
mvh. Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu