Sommerkveld i Smøgen
Jeg vet det er en del mennesker som nesten hater bilder av solnedganger og det kan hende at man ikke bør legge ut alt man fanger av slike bilder her på dotten. Men noen ganger trosser jeg allikevel deres meninger.
Man ønsker jo at det skal komme en staselig skute inn i et slikt motiv, noe det ikke gjør her. Men...det som treffer meg i dette motivet er stillheten...mangelen på liv som kanskje får en til å samle tankene eller senke skuldrene etter en travel dag.
Bildet inngår i albumet Bohuslän - Bor man in Fredrikstad er det kort vei til Bohuslän og alle de nydelige små fiskeværene ved havet. Når man i tillegg har en bror i Sundsandvik er det naturlig for meg å farte en del her.
Utstyr
  • Canon EOS 6D Mark II
  • EF70-200mm f/4L IS USM
  • Brennvidde180.0mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1121936} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Keshav N.
Flott malerisk med fint lys og nydelige farger. Inspirerende.
mvh Keshav
Per L.
De fleste som liker farger liker solnedganger - jeg er en av dem! Sitte på et svaberg og se solen forsvinne under horisonten og bare nyte stillheten - det er balsam for urolige sjeler. Veleksponert bilde med nydelige, varme farger! Mvh Per
Roar K.
Jeg kunne tenkt meg en beskjæring under den lyse krysedullskya ute til venstre. Men det er kanskje en smaksak.
Hva med begge versjonene?

Roar
Tom F.
Deilig i all sin enkelhet. Fremmer sinnsro og gode tanker.
Kjell Øyvind K.
Jeg tenker at det kanskje er at problem for fotografi som fenomen eller aktivitet betraktet, at det finnes en del mer eller mindre selvbestaltete "guruer" som skal bestemme hva som er et akseptabelt motiv eller ikke. Og det er kjent at en del slike "guruer" synes solnedganger er for uinteressant. Det er i alle fall undertegnede uenig i. Jeg synes det er godt og interessant å se vakre bilder som dette, fantastiske farger og fine strukturer i skyene. Et godt bilde av en solnedgang, som dette. krever også god kompetanse hos fotografen. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu