Utecafè i Cascais
Når det er nærmere 40 grader ute, liker vi oss best på et sted der vi kan sitte i skyggen....her fant vi oss en fin cafè i Cascais rett utenfor Lisboa!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-10-30 11:38:31
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-10-30 11:54:30
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon Coolpix 3700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger302
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_112249} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Christian P.

Fint motiv. Ser ut som et nydelig sted. Kunne tenke meg litt mer dybdeskarphet i bildet.
Avsluttet .

Dette var ikke så dumt. Hadde det vært mitt bilde ville jeg vurdert å kappe litt av toppen - f.eks rett over venstre ytterkant av den midterste parasollen. Så litt øde og tomt ut - et levende vesen ville fått spritet opp ''stemningen'' litt. Fint dette!
Stine J.

Så ut som en herlig plass. Fint lys og bra farger. Skulle ønske du hadde med en person, hadde livet opp bildet litt. Men bra levert! :-)
mvh Stine
Janne L.

Topp motiv og god utførelse. Kafeen virker innbydende. Du presenterer den fint.
Janne
Johan K.

Heisann.
Komposisjonen er topp. Men, synes i grunn det skulle vært en personen (eller en katt for den saks skyld :) i bildet for å lage litt mer liv i det. Kunne kanskje fungert i sort hvitt. Men det er mulig syden-preget hadde forsvunnet da.

Uansett, et fint syden-bilde. Litt uvanlig egentlig, siden det er helt folketomt :)

Johan
Inger-Lise S.

Et godt bilde med fint motiv. Klart og fint, dyktig eksponert. Flott komposisjon og fine farger.Ryddig. Liker dette godt.

mvh Inger-Lise
Avsluttet .

Jeg synes utsnittet i versjon 2 ble mye bedre! Sv/hv-tonene i versjon 3 synes jeg ble mer stemningsskapende enn fargeversjonene.
Inger Lene H.

Tusen takk for kommentarer! Ser at det nok hadde gjort deg med en person (eller en katt) i bildet, men det er nok litt sent å gjøre noe med det nå... ;)

-il
Hege J.

Hei Inger-Lene!

Er litt sent ute her... ;)

Stilrent og flott bilde! Annerledes og velkomponert sydenbilde. Flotte farger! Bildet klarer seg fint uten andre elementer, synes nå jeg. Gjør seg best i farger, versjon #2 foretrekkes av meg! :)

Mvh Hege
Ann F.

Er nok ikke så sikker på om hverken en katt eller et menneske hadde hevet bildet, nå har du en begrenset og sober fargeskala som antagelig ville blitt brutt av klær/pels.
Er enig i beskjæringsfoslaget fra Tommy, det eneste jeg ville gjort annerledes er å ta med hele ryggen på stolen i venstre fremre del av bildet og hele bordet i tilsvarende høyre nederkant. Eler enda mer beskjæring av dem. nå virker det litt hverken-eller.
Mvh Ann
Kai Frode G.

Jeg har litt sans for S/H versjonen jeg, bildet blir litt enklere og forholde seg til uten fargene. Det er mange detaljer med på bildet, men som det skrives over savner jeg et blikkfang. Med en gang jeg så bildet ble jeg letende frem og tilbake, uten å finne et sted å hvile blikket.

Mangelen på mennesker og liv er kanskje det du vil vise med dette, og det fungerer greit. Ser ut som det er litt utenfor turistsesongen..
Steinulf L.

Uvanlig syden bilde. Likte dette, selvom det er litt rotete med mange elementer.
Avsluttet .

Jeg liker dette bildet. Normalt er jeg tilhenger av det enkle, uten for mange elementer i bildet, men det gjør seg godt med alle stolene. Spesielt når alle er samme farge. Litt uryddig med båtene og havnen i bakgrunnen, men det glir allikevel godt inn i helhetsinntrykket. Jeg liker det originale snittet godt. Har du forresten forsøkt å justere fargene, for å fremheve det blå i bildet?

// Martin :-)
Inger Lene H.

Blir så glad hver gang noen tar av sin tid for å kommentere et bilde for meg! ;) Fint å se at det er ulike meninger om bildet! Takk! :D

-il
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu