Tro.
Utstyr
  • Nikon d 300
  • -
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger112
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1122733} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Lars Chr W.
Han gjør en gesture til Ikonet. Det er håp! Syns det er er et godt fanga bilde. Det skal gå fort for å fange et sånt. Cool!
Mvh
Lars Chr
Øyvind B.
Tusen takk Lars C. Du så det jeg ville dere skulle se.
Fartet mye rundt i Athens gater.
Dette er tatt når den økonomiske krisa var på det værste. En av byens hjemløse.
Nå har de i tillegg corona og forholde seg til.
Får ikke dratt nedover i år.
Mvh Øyvind
Avsluttet .
Skal være så ærlig å si at uten tittel samt lese kommentar over så er jeg ikke sikker på om jeg hadde sett budskapet i bildet, for å bruke det ordet. Så da er spørsmålet om bildet er godt nok til og stå på egne ben uten andre former for støtte eller drahjelp. Mulig det vingler litt eller kanskje det er jeg som vingler, vet ikke.
Øyvind B.
Godt innspill Christer og en fin link til diskusjon.
Jeg mener den lille linken mellom pekende to fingre person mot ikonet er nok og forsvarer tittel.
Uten tittel og mulig.
Takk Christer!
Mvh Øyvind


Jostein S.
Hei
Troen er en del av livet, sier jeg
Den er viktig for mange
Et bilde som rommer mye
Jon S.
Noen mennesket påberoper seg guds eksistens og samtidig lever som han (hun) ikke eksisterer. Noen av kirkens menn forvalter en overbevisning/tro med større autoritet enn mannen på gata. Mannen her er nok sterk i troen på tross av (eller på grunn av) sin mindre heldigstilte situasjon. Her viser du frem krefter i mennesket samt overlevelsesinstinktets mentale betydning. Et veldig bra bilde, med eller uten tittel. Mvh Jon
Avsluttet .
Ble litt nysgjerrig på dette og jeg ser jo nå at andre ikke har problemer med å lese bildet så da er det jeg som vingler/mista øye. Bare så du ikke misforstod kommentaren min så var det fingrene/tegnet jeg hadde problemer med å se og hvor budskapet faktisk lå. Jeg tok ikke den.
Arild T.
Et gripende bilde i gode gråtoner! For meg ga bildetittelen et suplement som gjør at jeg tolker bildet bedre, om du skjønner hva jeg mener.


Arild
Avsluttet .
Et sterkt gatefoto - en person som kanskje har behov for en støtte i hverdagen, kanskje kan synet av det kristne symbolet i butikkvinduet gi ham gode assosiasjoner og et streif av trygghetsfølelse? Vi vet ikke, men man kan tenke seg muligheten, eller kanskje ser han det med skepsis? Her er mulighetene mange. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Tom F.
Likte dette bildet bedre etter at jeg leste tittelen. Tro er en essensiell ting vi alle har i en eller annen form, selv ateister. Ser Lars Chr nevner håp. Det kunne også vært en tittel på dette bildet. Veldig bra med litt tanker rundt.
Mvh: Tom.
Kjetil N.
Flott fanget gatefoto, i akkurat det rette øyeblikket, der du har fått med "kommunikasjonen" mellom den litt slitne mannen og Maria med Jesus-barnet.
Mvh Kjetil
Hans Rich. A.
Et godt gatefoto hvor du har klart å fange det lille øyeblikket. Ser sammenhengen mellom Jomfru Maria med Jesusbarnet og mannens symbolske tegn.
Mvh Hans Richard
Roar K.
Flott skarphet i grafisk svarthvit denne gang.
Gubben er da også perfekt plassert i flata.

Roar
Øyvind B.
Mange takk og til Jostein, Jon S., Christer, Arild, Kjell Øyvind, Tom, Kjetil, Hans Rich. og Roar K.
Mange reflekterte gode kommentarer både rundt dette med tro og detaljer rundt selve bildet og Christer: Uten kritiske øyne blir bildekritikk lite fruktbart så jeg både forstår og tåler godt kommentaren.
Mvh Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu