Ut på tur
aldri sur
Bildet inngår i albumet Vestvågøy i Lofoten -
 • Versjoner:
 • Versjon #1
  Original
 • Lagt inn: 2020-07-28 19:19:52
  Versjon #2
Utstyr
 • Canon EOS 6D Mark II
 • EF100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM
 • Brennvidde200.0mm
 • Blenderf/5
 • Lukker1/640s
 • Nei
 • AnnetISO 640, Raw, håndholdt.
 • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1123730} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
SveinM M.
Ser mange av disse, nå om dagen, ja... Som oftest blide... :)
Øyvind B.
En god dokumentasjon på situasjonen i dine hjemtrakter.
Alle som kan krype og gå (pluss sykle) skal til Lofoten.
Min sønn er der nå og back camper.
Litt synd med litt forstyrrende stolpe og skilt i bakgrunn de to første men men slik er det noen ganger i fulle farta...
Mvh Øyvind
Per L.
... aldri sur! Sommerturisme tatt på kornet! Veleksponert med med god schwung på linjene og fine, naturlige farger! Mvh Per
Arild T.
Et øyeblikksbilde fra en hverdagslig situasjon. Ikke den samme gode kvaliteten over dette bilde, som du ellers serverer her på BK.


Arild
Hans Rich. A.
Mange takk for kommentarer.
Øyvind: Da skulle han være heldig med været nå framover i uka hvis vi kan stole på meterologene.
Arild: Jeg tar gjerne imot kritikk, men denne er noe diffus. Hadde vært kjekt å vite hva du mener med kvaliteten; motivet, fokuseringen, komposisjonen, det tekniske med valg av blender/lukker etc.?
Mvh Hans Richard
Arild T.
Hei, igjen.
Først av alt takk for at du er åpen for kritikk! Personlig skulle jeg ha ønsket å få mer saklig kritikk på mine egne bilder, det blir det for lite av. Nok om det.

Jeg synes at bildet har for mange elemnter som forstyrrer og leder fokuset bort fra selve hovedmotivet, syklistene. 3 telefonstolper, og et ruvende skilt med dobbelt ankerfeste, blant annet. Personlig ville jeg beskåret bildet i venstrekant slik at den ytterste stolpen ble borte, kuttet bildet i toppkant slik at telefonlinjene ble borte, samt kuttet i bunn ca 3 cm. Smak og behag, selvsagt.

Hilsen Arild
Hans Rich. A.
Arild: Både ja og nei. I prinsippet er jeg tilbakeholden med å klusse altfor mye med virkeligheten. Men jeg har ingen problemer med å være enig i at et "renere" foto hadde vært å foretrekke. Dette var et øyeblikksfoto.
Å beskjære innenfor den nærmeste venstre stolpen vil gjøre at de to syklistene som er tilnærmet i det gyldne snitt, vil komme vel langt ut mot venstrekanten. Men, jeg har beskjært litt i venstrekanten i V2. Kunne sikkert ha kuttet i toppen for å unngå ledningene, men det vil i mine øyne se noe kunstig ut med bare to stolper som stikker opp.
Kutt i bunnen kan selvfølgelig vurderes, men da forrykkes plasseringen av syklistene igjen ut av det gyldne snitt. Det er slik jeg vurderer det.
Mvh Hans Richard
Arild T.
Er enig med deg at å å klusse for mye med virkeligheten, kan være feil.
Synes at versjon 2 ikke inneholder så store endringer. Men dette er ditt valg, og det er fotografen som bestemmer. Men nok en gang takk for at du responderer på endringsforslag!


Arild
Lars-Anders M.
Stilig bild.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu