På gjengrodde stier
Monsunregnef farger Mussoorie grønn, og stien gror igjen av lite bruk. Liker å ha det grønt.
Bildet inngår i albumet Detaljer fra mitt nabolag - Prøver å finne motiver her blant alle detaljene i Valley viev som er deldig forskjellig fra hyttebyer og boligfelt i Norge. Jeg presenter det slik det er.
Utstyr
 • Nikon D750
 • 24.0-120.0 mm f/4.0
 • Brennvidde24.0mm
 • Blenderf/8
 • Lukker1/100s
 • Nei
 • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
 • KategoriLandskap
 • Lastet opp
 • Visninger43
 • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1123844} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Kjell Øyvind K.
Jeg tenker at bildet gir en utmerket skildring av detaljer ved stedet, her i myke, fine farger som skaper ro og samtidig formidler en stemning av slit og elde. Her er også god skarphet og fin behandling av lyset. Meget bra. Det inspirerer også å se hvordan ens nærområde kan gjøres til gjenstand for gode fotografiske skildringer. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Børre M.
Fin utsnitt av bygninger som omfavnes av det grønne, kan formelig føle fuktighet og lukten av våt vegetasjon. Her tenker jeg at naturen krever sitt og står klar til å overta hus som ikke har tilsyn og stell. Hilsen Børre.
Per L.
God eksponering og naturlige farger! Mvh Per
Jorunn V.
Flotte farger, enig med deg - det er fint med grønt. Fin stemning i bildet.
Jostein S.
Hei
Ja at det gror er det ingen tvil om
Det gror både høyt og lavt ser det ut som
Arild T.
Enig med de enige; et flott bilde der det grønne spiller på lag og gjør miljøet innbydende og fint!


Arild
Keshav N.
Tusen hjertelig takk for oppmuntrende kommentarer fra Kjell Øyvind, Børre, Per, Jorunn, Jostein og Arild. At Kjell Øyvind syns at bilde er inspirerende var ekstra gledelig.
mvh Keshav
Roar K.
Tydeligvis består jorda her av ting som gjør at den er ganske fast ellers ville vel disse bygningene ha flyttet seg nedover fjellsidene når det kraftige monsunregnet kommer.
Fint utsnitt her.

Roar
Keshav N.
Takk Roar, her er også støttemurer eller pusthaer som det kalles her.
mvh Keshav
Per Inge Ø.
Her tenker jeg at bebyggelsen forteller om et naturnært liv. Så forskjellig fra den urbanistiske byfortettingen som fjerner mennesker fra naturen, og tvinger mennesker inn i en fortettet by. Ethvert tenkende menneske vil se at byfortettingen og urbaniseringen bygger på gale ideer, og at det naturnære er det beste for menneskene. Stedet bærer ikke bud om økonomisk rikdom, men bildet formidler naturnærhet, tilstedeværelse og ro.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu