tom korridor
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2020-08-15 17:49:25
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • 30mm
  • Brennvidde30.0mm
  • Blender-
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1124427} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .
Nationaltheatret stasjon er full av spennende motiver (synd det er forbudt å fotografere der), og her er en av de buede korridorene fint gjengitt med fine komposisjoner og gode farger. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Emilie k.
Oj! Hvor stod det skiltet at det er forbudt? :O
Avsluttet .
Jeg har aldri sett noe skilt, og det forsøkte jeg å forklare vekteren som anholdt meg siste gang jeg fotograferte der, og jeg ba ham dokumentere hvor dette forbudet skulle fremgå, men det hjalp ikke, jeg ble tvunget til å slette de bilder jeg hadde tatt, og ble kastet ut. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Emilie k.
Så rart! Men tusen takk for tilbakemelding :)
Odd S.
Med ref til kommentar fra Kjell Ø. K. her er link til info http://sporveien.com/inter/omktp/artikkel?p_document_id=2430002 Litt nede på siden står det: "Privatpersoner som ønsker å fotografere eller filme på Sporveiens stasjonsområder for privat bruk trenger ikke å søke om tillatelse. Dette forutsetter at de på ingen måte påvirker eller forstyrrer trafikkavviklingen eller på annen måte påvirker sikkerhet eller driften for øvrig."

Jeg syns originalen har et påtrengende lyst og grønt felt på venstre side. Har du prøvd å beskjære helt inn og forbi den blå lyssøylen som har et hvitt felt omtrent halvveis opp? Liknende for versjon #2, men da på høyre side, jeg ville kanskje skåret forbi de blå lyssøylene, der de røde begynner. Det vil fortsatt være flater med struktur og lysspill å leke med.

Emilie k.
Odd Skjæveland
jeg bedskjærte litt, men ser jeg kunne tatt mer :) Takk
Erik L.
Flotte motiver på Nationaltheatret stasjon. Jeg synes du viser nye fine perspektiver. Flott eksponert og med fin detaljrikdom.
mvh. Erik
Avsluttet .
Til Odd Skjkæveland: dette er ikke Sporveiens område. Dette tilhører Bane Nor. mvh Kjell Øyvind
Avsluttet .
Til Odd Skjæveland: dette er ikke Sporveiens område. Dette tilhører Bane Nor. mvh Kjell Øyvind
Emil C.
Godt arkitektur foto
Hans Rich. A.
Fine fargesterke foto fra "undergrunnen" med god dybde.
Mvh Hans Richard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu