Det går mot høst...
...og en spennende årstid fotomessig.
Glødende høstfarger og stille vann...ja hva ønsker man mer. Jeg for min del synes disse litt dunkle og for mange ganske triste dagene hvor tåka nesten kryper innunder høstjakka er ganske spennende. Da man oppdager detaljer man aldri har lagt merke til før...og nå fremstår de helt isolert og stjeler oppmerksomheten fra flotte solfylte landskap og rødmende høstfarger.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1125305} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Agnar H.
Minimalistisk eleganse og en velkommen kontrast til mengden av mer eller mindre vellykkede landskapsbilder. Disse stolpene står som uforklarlige runetegn i et dunkelt landskap. Bra :-)
Keshav N.
Enkelt, elegant og inspirerende.
mvh Keshav
Jostein S.
Hei
Utrolig spennende lys og kontrastvirkning
Avsluttet .
De enkle stakene som reflekteres så fint i vannet, skaper en meget fin effekt. Her er nok en gang de få virkemidler effektivt utnyttet til å skape en effektiv komposisjon som gir et elegant bilde med et rolig og stemningsskapende uttrykk. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Per L.
Ja, tåke kan gi spennende motiver og gode bilder - som her! Enkelt og veleksponert bilde med god komp og fine speilinger! Mvh Per
Hans Rich. A.
Beundrer din evne til å se og forenkle utsnitt som her. Veldig bra. Inspirerende.
Mvh Hans Richard
Roar K.
Merkelig at noen stakkels stolper utover i vann kan bli bra foto, men det gjør jo faktisk det viser du her.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu