KONFIRMASJON I EPLEHAGEN
Jeg fikk lyst til å melde meg blant konfirmasjonsfotografene
 • Versjoner:
 • Versjon #1
  Original
 • Lagt inn: 2020-09-28 22:07:33
  Versjon #2
Utstyr
 • Nikon D850
 • 24.0-70.0 mm f/2.8
 • Brennvidde62.0mm
 • Blenderf/4.5
 • Lukker1/320s
 • Nei
 • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
 • KategoriMennesker
 • Lastet opp
 • Visninger125
 • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1126007} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
John B.
Meget bra dette Erik! Nydelige og naturlige farger, og stilig med alle eplene som ligger på bakken! Men jeg har litt lyst til å nevne noen småting som i alle fall jeg synes er litt "uheldig" Synes det er litt trangt nede under skoene hennes. Litt trangt med bordet på høyre side. Ønsker litt luft mellom konfirmant og bordet. Kanskje også flyttet jenta litt til høye/venstre, slik at ikke treet kommer opp av hodet hennes, og til slutt, ville jeg fjernet den fuglfrøautomaten! Det er vel kanskje det enkleste å gjøre noe med i etterkant? Ellers så liker jeg det i både sort/hvitt og farger. Vel, dette var mine synspunkter, ikke sikkert jeg har rett i alt, men det var det som slo meg da jeg "gransket" bildet ditt!! c",)
Erik L.
Takk for gransking, John. Setter pris på det, selv om det er lett å gå seg vill med utvalg og etterbehandling av et par hundre bilder. Jeg får unnskylde trangheten med at dette ble arrangert på 10 sekunder mens vi ventet på familien. Fuglefrøautomaten kunne jeg jo ha gjort noe med, men det er en lykt, dog uten at det har noen som helst betydning. :)
mvh. Erik
John B.
Hehe, ser det nå at det må være en lykt! Uansett, så synes jeg det er et flott bilde av en nydelig ung dame!! Familie og venner er garantert ikke så opptatt av slike småting som jeg pirker på!! Ingen problem med å bruke dette bildet til både det ene og det andre!!
Jorunn V.
Så flott, artig og spesielt konfirmasjonsbilde - med alle de eplene liggende på bakken! Fine farger og god komp. Jeg liker originalen best.
Per L.
Flott, veleksponert og naturlig bilde av en nydelig jente. Settingen med eplehagen er god, men John har noen poeng når det gjelder bakgrunnen! Mvh Per
Geir B.
En del småpirk er nevnt. Det som slår meg er at det kunne gjort seg om modellen rettet opp rygg og skuldre for en litt mindre sammensunket positur.

MVH

Geir
jon b.
Plassering er viktig, ville flyttet henne. Blendervalg likeså, her får all lik verdi og jeg vil anta at konfirmanten skulle være i fokus. Positur også viktig. Holdning på modellen må vektlegges. Kritikk, men konstruktivt ment.
Jon
John B.
Hehe, må bare få si at måten hun sitter på/ holdningen hennes er bare så bra her! Akkurat slik jenter og gutter sitter i denne alderen.... Å sitte rakrygget for en konfirmant, blir både gammeldags og helt feil slik jeg ser det......men hurra for meningsforskjellene, det er bare bra det!
Erik L.
Takk for mange kommentarer og synspunkter. Lærer av det og er glad for at noen tar seg tid til innspill.
Det viktigste er vel å ta seg bedre tid enn et halvt minutt og planlegge opptaket.
mvh. Erik
Bjørnar P.
Modellen gjør en grei jobb. Mange ordrer fra fotografen om å sitte på en bestemt måte gjør lett bildet stift og oppstilt.
Største svakheten i mine øyne er treet bak hodet. Slikt er lett å overse når man ser gjennom søkeren siden vi ser i 3D mens bilder jo er 2D. Avstanden mellom treet og hodet forsvinner dermed på bildet.
Jeg hadde foretrukket et jenta satt i gresset, med minst mulig kunstige rekvisitter. Da blir det mest mulig fokus på henne.

Teknisk utmerket.
jon b.
Jøss, at ikke direktiver i forhold til modellens positur brukes i portrettfotografering var nytt for meg;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu