Sunrise, and a new day breaking through ........
Bildet inngår i albumet Utsikten fra Ganga dham - Utsikten fra huset i Mussoorie i Himalaya. er en utsikt som forandrer seg hele tiden fra en grå vegg til et klart fjelllandskap. Noen dager kan vi se de hvite toppene til de høyeste fjellene i horisonten. Tar gjerne mot tips hvordan få gode bilder av slike topper langt borte.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger34
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1130008} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Knut N.
Bare å ta kaffen på balkongen og nyte :o)
Ingrid Milly L.
Nydelige omgivelser i dette motivet, og fine farger!
mvh. Ingrid Milly
Anders S. H.
Fint morgonstemning - ikkje mykje vinter hjå deg Keshav.
Helsing Anders S
Per L.
Nydelig utsikt med blåne bak blåne og flotte himmelfarger! Mvh Per
Arild T.
Her er det bare å stlle seg i køen av ros som de andre her har gitt på bildet!


Arild
Geir K.
Wow! for en fantastisk utsikt du nyter her.
Flott eksponert med fine farger.
Tips! Hmm.. Tele, et stødig stativ og godt lys. Husk og slå av IS på objektiv eller i kamera om du har det. Er jo ingen ekspert jeg, men det er det jeg ville prøvd.

Geir
Roar K.
Kanskje er himmelen og dens lys det beste her?

Roar
Vidar Magnus J.
Fin utsikt med gode farger og stemningsfullt lys. Angående fjelltoppene du spør om har jeg bare en teori om hvordan du kan gjøre det, her har jeg bare jobbet med skyggekontraster på denne måten, men antar at det går denne veien også. Her er det viktig at du bare jobber med kopier av orginalbildene i tilfelle forslaget ikke passer.

Undereksponer et bilde mot fjellene til de hvite toppene blir synlige, (Her må du kanskje prøve flere forskjellige undereksoneringer, for at de skal se naturlige ut må de hvite toppene ha noe svakere kontrast enn fjellene som kommer foran). Ta et nytt bilde med vanlig eksopnering. Legg det undereksopnerte bildet (det mørke) over det riktige eksopnerte bildet og velg eraser tool med myk pensel. Stryk over hele bildet untatt det hvite fjellet. Da vil bildet under komme frem og erstatte det undereksponerte bildet over. Zoom inn i bildet rundt de hvite fjellene og bruk en liten myk penselstørrelse rundt fjelltoppene slik at det ikke er synlige skader etter utviskingen eller at de har harde fargermerker etter undereksponeringen i kantene. Lysforholdene på bildelagene må kanskje justeres noe. Dette er erfaringer jeg har under andre forhold enn bakgrunn, men jeg håper forslaget kan være til nytte.
Keshav N.
Tusen takk for inspirerende og oppmuntrende kommenater til bildet fra Knut, Ingrid Milly, Anders, Per, Arild, Geir, Roar og Vidar Magnus.
Vidar Magnus Takk for gode råd, jeg bruket PS elements hva slags pensel mener du her her ??
mvh Keshav
Vidar Magnus J.
Jeg mener penselen på "Eraser tool". Bruk liten markør rundt fjelltoppene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu