Cuba II
Har vært på Cuba igjen for å prøve å ta nye bilder etter råd jeg har fått her...la de ut som nye versjoner under mitt forrige bilde herfra bilde nr. 141587, men tror ikke så mange har sett dem der. Tar gjerne imot tilbakemeldinger om disse ble bedre eller dårligere enn de forrige... ;)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-11-07 17:53:48
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S Nikkor 18-70 1:3.5-4.5G DX
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger287
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_113583} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .

Synes dette mhp komposisjon var vesentlig bedre enn forrige av samme motiv. Bra detaljer i skyggeområdene samt tett og fint utsnitt. Kunne vært litt skarpere.
Gaute B.

Kjempefine bilder begge to, men foretrekker v2. Flott utsnitt, krystallklart og fint
Avsluttet .

Hei!!
Jeg vil gjerne ha litt mer luft på alle kanter faktisk, det ble for tett for meg, jeg likte versjon#2 best, for her kan fan fokusere på linjene i mye større grad, og dette er mer abstrakt!!
Stå på

Mvh
Mikal §trøm
Espen P.

Litt skjevt. har tatt samme bilde fra samme sted i Uelandsgate :)
Synes motivet er fint, stilig med det lille huset i forkant.

ePsen
Kay R.

Et pent. Gode farger og relativt skarpt. Synes egentlig træet deler bildet i to og gjør det litt ubalansert...hmmm. Ville nok komponert det på en annen måte sjøl. Pent e det jo...

MVH Kay:-)
Hege J.

Hei Inger Lene! :)

Spennende motiv. God komp på begge versjonene. Likte spesielt godt versjon #2, jeg da. Flott arkitekturisk kontrast.

Mvh Hege
Avsluttet .

Cuba er vel et sted for lokalkjente(?), men uten kjennskap til sted, eller viten om forhistorien det refereres til, er versjon 2 det som fungerer fotografisk. Fordi det er linjer og komposisjon. Dette kunne også vært et motiv som hadde fungert i s/h, noe jeg ofte bruker som målestokk på en god eller dårlig komp./fortelling :-)
Steinulf L.

Synes v#2 er meget bra.
Johan K.

Hei
Versjon 2 var skikkelig stilig synes jeg. I den var det fine linjer å følge, samt flotte kontraster. Førsteintrykket av versjon 1 var at det virker litt skjevt, og det kunne muligens vært litt skarpere. Versjon 2 er knall!

Johan
Kai Frode G.

V#1 er bedre enn ditt forrige bilde av dette motivet når det gjelder lys, men jeg synes komposisjonen din denne gangen blir litt for trang. Spesielt gjelder dette venstrekanten av bildet.
V#2 derimot er råkul. Grenene i hjørnet er litt irriterende, men ok. Fine linjer. Liker godt det teppet som henger ut av et av vinduene i siloen, det bryter opp mønstret litt.
Inger-Lise S.

Hei! Jeg liker begge bildene her. Klare,fine farger,samtidig varme. Gode linjer. Godt lys.
Jeg velger meg v#2 her.Spennende komp.

mvh Inger-Lise

Stine J.

Bra begge, men v2 fungerer best for meg. Flotte linjer, klare fine farger. Bra levert! :-)
mvh Stine
Janne L.

Jeg synest v1 ble best. Likte dette bildet like godt som det forige.
Janne
Inger Lene H.

Heisann! Tusen takk for kommentarer!

Bildet jeg henviser til finnes her; bilde nr. 141587. Er selv bedre fornøyd med dette forsøket enn det forrige. Fint at dere liker det! Fint å få tilbakemeldinger på hva som fortsatt ikke er helt bra også... ;)

Cuba er et lite sted ved Akerselva på Grünerløkka :)

-il
Caroline M. S.

Hei - så fint at du gikk tilbake. Disse ble bedre enn de forrige synes jeg. :-) Ikke noe avkuttet tre og tilsynelatende tilfeldig kutting av bygninger på v1, fine farger (synes særlig det røde huset har blitt fint - med det som ser ut som ettermiddagssolfarge, men der synes jeg at du denne gangen har vært litt uheldig med skyggene på huset).

Av disse to liker jeg best v2. Jeg synes det ble litt snaut med himmel på den (alternativt ville jeg kuttet av toppen av siloen - det blanke. Men det er jo meg/slik jeg gjorde på mitt silo-bilde). Jeg ser at siloen skrår litt oppover (det er jo naturlig siden du ikke har shift-objektiv). Du kan mekke det til slik at det ser rettere ut ved hjelp av PS (sjekk ut Transform-funksjonene).
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu