Babyen min, nå bittelitt større
På tur i skogen over hytta, babyen min forsvinner nesten i vegetasjonen, men blir med likevel, til han plutselig til slutt punkterer og sovner.
Utstyr
  • Canon 10D
  • Canon 28-90 /f4-5.6 II
  • Brennvidde83mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/160s
  • FilmtypeDigital Raw Iso 200
  • Nei
  • AnnetFrihånd, i desperat forsøk på å holde følge.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger415
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_114822} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Vegard L.

Nydelig hund. Fin skarphet og fine farger. Hunden kommer godt frem. Det hadde kanskje vært finere uten bregneskyggen på nesen.
Mvh Vegard
Heidi Anita R.

Skikkelig lodden liten sak. Flott bilde. Er litt enig om skyggen av bregnen, men vet selv det ikke er så lett å få rensket naturen uten å forstyrre modellen.
Tom B.

Fine valpen! Men jeg tror bildet kunne blitt enda bedre med en litt lavere kameraposisjon..
Avsluttet .

For en nydelig firbening da! :) Liker skarpheten i bildet, men tror også jeg setter en knapp på lavere kameraposisjon (uten at jeg vet helt hvordan det ville påvirket bakgrunnen) slik at man var i øye-høyde med hunden..

-Torkel-
Inger-Lise S.

Vakker valp! Dyktig eksponert. Fine farger. Neste gang ville jeg prøvd å unngå skyggene på hundens ansikt. Men uansett et godt bilde.

mvh Inger-Lise
Tor Eirik P.

Utrolig søt hund!! :o)
Skulle ønske jeg hadde kamera når bikkja mi var valp.....

Skygger og alt dette er jo nevnt.....

Tor Eirik

Venche J.

Hærlig liten sjarmør dette Stig. Morsomt å følge med den i vekstperioden.

Wenche.
Tom A. T.

Pen lodden ''dott'' som du har foreviget i riktig så fotogene omgivelser. Hvor gammel er den her?
Sjøl måtte jeg den tunge veien til veterinæren med min 11 1/2 år gamle Collie for noen uker siden, så det er litt tomt å gå tur for tiden. Har imidlertid allerede bestilt ny som jeg får i februar. Dog ikke collie denne gangen.
mvh Tom T
Per Harald O.

Nusselig!
Kan den brukes til hjort?
Kay R.

Blir jo ikke søtere enn det dær. Et meget flott hundeportrett som sitter kjempegodt teknisk. Ekstra pluss for veldig god skarphet hær..
Flotters...

MVH Kay:-)
Bjørn H.

Hei Stig

Får nesten lyst på bikkje når jeg ser denne skjønne lille nusselige skapningen.

:)

Varm og flott lys, samt at det er koselig å se den i naturlig vegetasjon --

Skyggen ødelegger litt -

Bjørn ;¤



Roger V.

Hei
Har selv lyst på hund, og lysten forsvann ikke med dette bildet.
Men syntes det er litt mye gress rundt omkring som kunne vært unngått

RV
Odd Tore S.

Hei, Stig!
Nusselig hund, litt trist med skyggen av bregnen over hodet, men ellers fint.
Vi har en nabo som har en hund som har lært seg til å finne orienteringsposter (kjentmannsposter), forbinder antageligvis lukten av mange mennesker med at den skal få mat når posten er funnet. Jeg har i den hjemlige hundediskusjon forsøkt meg med argumentet om at en hund må sikkert kunne læres opp til å finne spiselig sopp (kantarell, piggsopp). Hva tror du om dette?
Odd Tore
Stig B.

Takker for fine kommentarer til nøstet mitt. Sånne små valper er alltid sjarmerende, men de vokser opp de også :-).

Dette portrettet skulle være i litt ''stor vegetasjon'' for valpen, og jeg syntes da ikke skyggen gjorde noe, men ser entydige kommentarer sier noe annet :-).

VL;Takk skal du ha, fint du likte den
HAR;Enig, å rydde naturen her ville gitt meg et ryddig bilde, men uten hund :-)
TB;Får prøve lavere standpunkt senere, det her var nesten i høyde med øynene
TG;Takk skal du ha. Blir nok flere bilder, tenker jeg.
ILS;Blir nok ikke samme sted neste gang, så da blir det vel andre utfordringer??
TEP;Takk skal du ha. Det er kjekt å ha valpebilder, de er jo så søte og sjarmerende. Skal prøve å få med meg noen bilder denne gangen.
WJ;Takker. Blir nok flere oppvekstbilder er det fare for.
TAT;Den er her 10 uker. Kjenner situasjonen din, måtte gå til veterinæren med min eldste for 1 mnd side, den var bare 9 år. Det ble trist og tomt, selv om vi har enda en. Den som var igjen ble bare liggende og sture, til den nye valpen kom, og som plager den hele tiden. Hadde imidlertid glemt hvor mye styr det er med en liten valp :-)
PHO;Nei dette er såkalt apporterende fuglehund. På samme måte som andre hunder har den generelle egenskaper som gjør at den kan trenes til det, men den har ingen naturlige fortrinn ut over andre raser mht hjortejakt. Som ettersøkshund for skadeskutt hjort er denne rasen imidlertid mye brukt.
KR;Takk skal du, den er litt for sjarmerende og får dermed gjøre mer enn den egentlig burde.
BH;Takk skal du ha. Dersom du er i tvil om å skaffe deg bikkje skal du aldri sjekke ut valper. De er altfor sjarmerende til å si nei til, men de blir store de også.
RV;Hund er kjempekoselig. I dette tilfellet ville jeg vise den som liten i en stor verden, du skulle sett den kjempe seg fram i skogen :-). Blir sikkert andre miljø senere.
OTS;Hunder kan læres opp til det meste dersom det er luktforskjeller. De søker i stolper etter råte, de finner insektsangrep+++ Vil nok tro at med innsikt og tålmodighet så burde dette gå, med den forutsetning at artene kan skilles luktmessig. De bruker jo synet veldig lite når de søker fram på denne måten.

Stig
Fred S.

Skal ikke si et eneste negativt ord om hundebilder; nettopp fordi jeg selv kjenner til gleden med å ha hund. Derfor kjenner jeg også behovet for ny hund når jeg ser en skapning som dette: Vi måtte avlive vår egen hund i september, og etter å hatt henne i over tretten år, er savnet fremdeles til å ta og føle på. Kommer nok til å anskaffe oss ny ganske snart.
I alle fall; hundebilder betrakter jeg stort sett som et uttrykk for eierens glede over nettopp det å ha hund, og mulighten til å dele denne gleden med andre skal en ha. Dermed er det meste sagt om bildet, slik jeg ser det.

vh fred
Avsluttet .

Hei!

Fint portrett av en flott hund. Miljøet passer hunden din bra, skulle jeg tro. Lyset og skyggene er spennende, men på en måte litt forstyrrende. Fin positur.

Bra jobba. Håper du tar noen bilder av den i vintermiljø også :-) God Kveld.

MvH Stian Håpnes
Inger Anne Maritsdotter V.

Helledussen for en skjønn baby du har ;-)))
mvh IAV
André M.

Søt baby. Prima bilde. Skyggen er nevnt: Den er ikke VOLDSOMT skjemmende, Stig - men burde etter mitt syn ikke vært der. Alt i alt svært severdig. (Selv er jeg allergisk, men klarer ikke la være å klå på slike krabater).
Kristian S.

Hodet kunne vært nærmere bregnene, ellers er dette flott.

KES
Reidun G.

Åhhhhhhhhhhhh, helt bedårende :-)
Reidun
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu