STENGETID
Fotosiden ser nærmest til å være avgått ved døden! Det virker i alle fall som den ikke lenger funker etter hensikten. Det synes heller å se mørkt ut for foto.no
Jeg synes det er drepende kjedelig å være her.
Motivet ligger bakom, men er på grunn av stengetiden skjult bak mørk gardin! Det er mange som stenger "butikken" for tiden både her og der, og det kan være ulike årsaker til det. Det er kanskje en ting i tiden!
Utstyr
  • Panasonic DMC-TZ80
  • -
  • Brennvidde4.7mm
  • Blenderf/3.4
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger202
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1150532} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Arild T.
Ja, Dotten blir slik når alle kommentarer er basert på " en til en-kommentarer".Man må kunne gi en kommentar uten selv å ha mottatt en kommentar. Evelyn Selsaas uttrykte det så vettugt en gang her inne: "Du har ingen forpliktelse å gi en kommentar tilbake til meg selv om jeg har kommentert ditt bilde". (Fritt sitert).
En annen ting er at personer som legger ut bilder her inne uten selv å bidra med kommentarer. Jeg forsøker i det lengste å kommentere andres bilder, men når de ikke yter noe tilbake til fellsekapet, og da gjelder det ikke spesifikt til meg, slutter jeg å kommentere deres bilder.
I tillegg har tidligere fotoentusiaster her inne plutselig sluttet å kommentere andres bilder, ja selv ikke takke for kommentarer som de har fått på sine egne bilder.
Jeg vurderer selv å legge inn årene her. Beklager min frustrasjon, Jostein, men måtte bare få det ut.

Hilsen Arild
Keshav N.
Jeg har bevist gått motsatt vei her, legger ut få bilder og kommenterer som før, siden jeg anser mitt viktigeste bidrag til foto.no er kommenatene.
Hvis foto.no skal bli bedre trenger vi posetive løsninger. Det er bedre å tenne et lys enn å forbanne mørket. Jeg kommenterer der jeg har noe posetivt å si uansett om jeg får noe tilbake eller ikke. Det mest negatve her inne er også det mest kjedelige..Folk som altid er negtive dreper foto.no. Det går godt an å gi råd om forbedringer uten å bruke sterkt negative ord
mvh Keshav
Gunnar F.
Kanskje på tide med litt selvransakelse for noen hver!
Mvh Gunnar
Ingvald Bright N.
Det er noe i tiden. Svært mange gode fotografer har forsvunnet. Jeg har sett tidligere " kjemper" legge inn senere, uten å høre et kvitt. Selv prøver jeg legge inn over det jeg får. Rett og slett får å slippe å avgå ved døden. Men , det hjeper ikke, Det er bare snakk om kort tid. Foto.no har sympomatisk gjort det verre. Nå må vi brukere bla oss gjennom all reklame før vi vi er inne. Jeg tenker allternativt , men hva, forslag??
Øyvind B.
Hei Jostein!
Nei vet ikke lenger egentlig jeg.
Tema hyppig tatt opp i forumet. I senere år flere forum tråder startet av meg.
Det jeg kan si er at:
Jeg synes det er et modig bilde og at det og er modig at temaet blir tatt opp her BK.
Kanskje litt rar jeg men liker faktisk selve bildet og.
Dystert bekmørkt med små glitre perler i høylys.
Må lete lenge her for og finne lyset…
Du er en av de som har inspirert meg mest her inne BK.
Mvh Øyvind
Jostein S.
Hei
Takk for tilbakemeldinger Arild, Keshav, Gunnar, Ingvald og Øyvind.
Interessant å se hva dere skriver. Det er mange meninger om dette temaet
For meg gir det lite tilbake av å engasjere seg. Bruker tiden til heller andre ting. Driver litt som frilans, og har gjort mer på den fronten
Har alltid likt å ha kontakt med andre fotografer. Det er inspirerende å få respons tilbake.
Har mye å takke dere for. Det er givende å få innspill og kommentarer. Det er på en måte en drivkraft for å holde på
Mye og mangt forandres og slik er det jo ofte i livet. Vet ikke hva som skjer på fotofronten, men har mange planer. Hva det blir til er heller uvisst
Oddmund K.
Hei, etter å ha vært fraværende her inne i lengre tid fikk jeg lyst til å prøve igjen, og jeg ser jo at det er stusslig med kommentarer på mange bilder. Jeg syns ikke alltid det så enkelt å gi gode tilbakemeldinger på bilder, det er greit på bilder en umiddelbart liker og tror en skjønner seg på. Jeg har prøvd meg på diverse konkurranser nasjonalt og internasjonalt gjennom nsff med vekslende hell og syns det kan være både inspirerende og frustrerende.
Hva som skal til for å fotodotten opp til gamle høyder vet jeg selvfølgelig ikke, den er kanskje utgått på dato, og det er fb og insta som gjelder, ei stund.
Bildet ditt er symbolsk, lite lys i horisonten.
Mvh Oddmund
Jostein S.
Hei
Takk for tilbakemeldingen Oddmund
Interessante betraktninger du kommer med
Keshav N.
Jeg har lest gjennom kommentarene en gang til. Det virker som om det er mest monologer her, få dialoger og ingen forslag hvordan gjøre foto.no til en bedre web for alle som liker å drive med foto. Det er bare vi på foto.no som bruker weben som kan gjøre det, ikke med krangling men med dialoger og posetive løsninger. Det mest posetive med denne weben er at det er et stort mangfold med forsjellige bilder og teknikker her og det må det taes vare på.
Jeg er enig med Arild angående en-til-en-kommentarer. Til slutt noe jeg har foreslått før, lokale grupper som et slags fotoklubber som har egne aktiviteter og kommuniserer og samarbeider gjennom foto.no.
mvh Keshav
Ingvald Bright N.
En side trenger kun en ide. Flere store selskskaper har gjort det. Jeg har ikke ideen her å nå, men jeg vet at den er der. Både brukere og også Foto.no kan være del av den. Jeg jobbet i en idebasert sted. Folkene der snakket om det som var ,helt til det ikke var lenger. Man må så mens man går. Litt nytt hele veien. Ikke tillate seg å sove. Ingvald
Jostein S.
Hei
Bra tilbakemeldinger Keshav og Ingvald
Keshav, mange monologer, men ingen forslag til å gjøre foto.no bedre!
Ja, hva skal en gjøre da! Det har jo versert flere forslag fra fotografer, men ledelsen gjør ingen ting med det.
'Bildekritikken burde forbeholdes de som kommenterer. Det må være et kriterie. Og det kunne vært et krav til de som legger ut bilder at en må kommentere et visst antall bilder for å delta. F.eks at en må gi fem kommentarer for hvert bilde en legger ut. Og så kunne det vært en frist på et visst antall dager før en legger inn nytt bilde. Skulle ikke vært anledning til å legge ut flere bilder i slengen
De som kommenterer bør forbeholdes "Bildekritikken" ,de som ikke kommenterer bør forbeholdes portfolio.
Nye ideer tas sikkert i mot med takk Ingvald
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu