Snart nyttårsaften
Stilleben er ikke min sterke side, men prøver å lære denne delen også. Glassene har jeg i allefall malit selv så de er egenprodusert. Men her trenger jeg masse råd og veiledning.
Utstyr
  • Canon 20D
  • Sigma 18-125mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger273
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_117166} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Wictor T.

Hei!
Ett kjempefint bilde synes jeg, men hadde tatt vekk det røde t-lyset.
Ellers ett nydelig bilde som forteller en historie...

Foresten imponerer du som glassmaler! :-)

mvh.
WT
Inger-Lise S.

Hei Dagny! Et nydelig stilleben dette. Tror nok jeg også ville fjenet t-lyset, da det ble litt mye her.
Glasskunstner vet jeg jo du er, bl.a:-) Nydelige farger her og dyktig eksponert. Passende bakgrunn.

Inger-Lise:)
Torbjørn K.

Er enig med de forrige ang. telyset. Synes lyssettingen er bra her. Elegant og fin. komp.
Arthur O. A.

:) skal ikke nevne telyset.. Flott det her. Trur du er litt skapstilleben.

Mvh Arthur O.
Ketil M.

flott dette, men faller ikke for ramma! fjern den!
Dagny L.

Tusen takk til dere alle. Jo telyset kunne vært unngått, skal huske slike detaljer neste gang. Flott å få påpekt slike ting når man er under opplæring.

Blir nok flere slike forsøk. Litt morro å prøve noe nytt også. Mener du det ikke skulla vært noen ramme i det heletatt Kjetil? Synes selv at det samler bilde litt, hva mener dere andre?

Er mottagelig for alle råd og forslag her.

mvh Dagny
Eli B.

Jeg synes rammen gjør seg, spesielt om man velger svart bakgrunn. Netopp fordi det virker samlende på bildet. Det er i de færreste tilfeller jeg synes rammer gjør seg, men akkurat på dette bildet synes jeg det passer godt.
Hva er galt med telyset da? Synes det gjorde seg jeg, kanskje litt annerledes og at det bryter noe, men det gir jo liv til bildet også, men det er sikkert smak og behag. Flott bilde synes nå jeg.
mvh Eli
Hege J.

Hei Dagny!

Har faktisk bare prøvd meg på et stillebensbilde selv, bilde nr. 147942, så du kan trygt si jeg er nybegynner på området, men prøver meg med en kommentar allikevel.

Bilder med mørk/svart bakgrunn som dette ''må'' ha en ramme, synes jeg. Da skiller vi bedre bildet fra den svarte bakgrunnen, det er ikke fint når det går i ett. For meg så er det ikke noe galt med den du har valgt heller, synes den passer til den romantiske settingen her. Det samme gjør telyset.

Jeg vil heller pirke på en annen liten detalj, nemlig glasset. Det er ikke korrekt å fylle glasset så fullt! ;) Så som du ser, er meningene delte, som så ofte ellers! :) Uansett, dette var et vellykket stilleben i mine øyne.

Mvh Hege

Dagny L.

Takk Eli og Hege.
jeg likte rammen selv også, men flott med ulike synspunkter. Og Hege at glasser er for fult kan nok være, jeg har ikke så mye erfaring på på hvor fulle glass skal være he..he..
Men takker dere for fine og lærerike kommentarer.

mvh Dagny
Eskil O.

Stilfuldt bilde. Syns ikke telyset forstyrrer, ramma må nesten være der. Rekleksene fra blitzene ga en ekstra effekt som i grunnen gjorde seg bra.

Eskil.
Karianne H.

Hei.
Joda - ramma må være der, den passer flott inn til resten av bildet. Og som Eskil skriver, jeg synes ikke at det er noe i veien med te-lyset der heller. Det står jo godt til rammen og den fine røde rosa.
Flott stilleben dette her Dagny, skulle ikke tro du er nybegynner. Men en nybegynner på maling av glass er det hvertfall ikke. Flotte glass!

Karianne :-)
Villy N.

Det ''negative'' med bildene dine er at har så forbanna mange bra bilder, at jeg ville brukt flere timer å kommentere''

Bildet:

Oppstilling og valg er helt superb.
Mye kunne vært sagt her..
-Da i rosende form...
Vakkert.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu