Oslo
Utsikten fra takterrassen min... ;)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-12-01 21:04:38
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-12-01 21:09:53
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S Nikkor 18-70 1:3.5-4.5G DX
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger441
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_117262} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Steinulf L.

Tror jeg ville valgt et utsnitt uten så mye kvister i bunnen. Synes det mangler noe på skarpheten her. Fin utsikt.
Hege J.

Hei Inger Lene!

Enig med Steinulf. Utover det synes jeg himmelen var fantastisk fin med det blå til venstre og røde til høyre. Flott lys!

Min datter på 5 lurte på: ''Mamma, er det jul der?'' da hun så bildet. Det sier litt om en flott stemning som du formidler i dette bildet.

Tenk å ha slik en utsikt, da! Bare litt misunnelig... ;)

Mvh Hege
Avsluttet .

Flott utsiktsbilde og bra eksponert. Nydelige fargetoner på himmelen.
Synd med kvistene i front. Liker alle lysene i vinduene rundt om...

T
Christian P.

Tja... Jeg vil si at dette bildet ikke var i toppklasse, eller slik du pleier å fotografere. Skarpheten er en ting, men Oslo slok byen framstår her var ganske trist. Men jeg likte fargen på den røde bygården.
Torstein Vee H.

Godt utgangspunkt for et bra bilde, perfekt tidspunkt på dagen, fortsatt mange detaljer på himmelen, og det har begynt å komme lys i vinduene. Fint lys fra solnedgangen :)

Forbedringsforslag:

Mye mindre blender for å få bedre dybdeskarphet. Ser ut som om du har brukt stor blender her. Opp med stativ og selvutløser, så gjør det ikke noe om lukkertiden blir lang.

Ville også prøvd å få med hele Oslo Plaza, da ville samtidig noen av kvistene bli borte til høyre. Kvistene er vel vanskelig å komme unna, men du kan jo prøve å ha stativt så høyt som mulig.

-Torstein
Inger Lene H.

Takk for tilbakemeldinger!

Ser jo selv at det mangle noe på skarpheten her... ;)

Men jeg er nok ikke enig i at byen fremstår som trist i dette bildet...er nok mer enig i stemningen datteren til Hege så i bildet! ;)

Problemet med å få med hele Plaza (har en versjon med det også) ble for meg at for mye av den fine himmelen til høyre forsvant. Grunnen til at jeg løp opp på taket for å ta bilder akkurat denne dagen var pga himmelen. Dessverre skulle jeg bare hjemom, så jeg hadde dårlig tid (heller ikke tid til stativ...men neste gang.. ;) (Jeg unnskylder meg ikke, bare forklarer)

Kan være enig i at kvistene forstyrrer...men om sommeren er de grønne, da er de fine! ;)

Men takk for ærlighet! Setter stor pris på det!

-il
Johan K.

Hei.
Skjønner godt at du ville ta bilde av denne himmelen. Den var meget fin! Enig med Torstein angående timing på dagen. Det gir en fin stemning at man kan se lysene i vinduene. Føler ikke akkurat at stemningen er trist. Greinene er nevnt, de forstyrrer litt synes jeg. Og litt skarpere kunne det vært.
Fin utsikt har du!

Johan
Inger-Lise S.

Her har du virkelig et fint bilde av Oslo! Det mangler litt på skarpheten, som nevnt. Er nok enig med Steinulf vedr. trærne i forgrunnen, men alt i alt et fint bilde.

mvh Inger-Lise
Torstein Vee H.

Se der er Plaza med :)

Om et par uker går sola ned enda tidligere, og da får du lyset enda lenger til venstre, så da er det bare å være klar med stativet :)

-Torstein
Kai Frode G.

Fint bilde, holder en knapp på versjon 3, selv om fargene er bedre på versjon 2. Jeg ville kanskje ha lekt meg litt med å maskere himmelen og øke metningen en del del for å få en enda mer dramatisk himmel. Himmelen er tross alt halve bildet her, og selv om den er fin kan den fort bli litt kjedelig også.

Du har et fint sted for å ta bilder utover byen. Hva med å ta noen bilder en måneskinnsnatt? Tror det kunne blitt ganske fint.
Avsluttet .

Jeg synes nok versjon 1 er den beste. Plaza er jo bare en kloss på bildet, skjær heller hotellet vekk! Mye finere å få med den kirken i høyre kant, synes jeg.
Avsluttet .

Mye bra er sagt i kommentarene før, men av de versjonene som befinner seg her, gir jeg min stemme til v1

KjellH
Nina S.

Må være en fantastisk takterrasse du har!
Enig med de foregående om uskarphet. Oslo ser jo reint innbydende ut.
Fin himmel.
Mvh Nina
Kay R.

Hei Inger Lene...

Som tidligere nevnt mangler det litt på skarpheta hær. Bevegelse går æ utifra?... Liker høyden og perspektivet. Lyset og stemningen e også flott.
Severdig..

MVH Kay:-)
Oddvar B.

Ver #3 er flere hakk bedre enn de andre. Bedre komp., tilstrekkelig skarpt og med naturlige farger - fint bilde.

ob
Inger Lene H.

Tusen takk for alle tilbakemeldinger! OK, jeg skal dra med meg stativet opp neste gang... ;)

-il
Odd Tore S.

Hei!
Det hjalp å kutte tretopper, og fargene ble mer naturlige i v3.
For panoramautsyn over Oslo uten tretopper anbefaler jeg toppetasjene i Grefsen Terrassehus, vakre solnedganger hele året og gratis tørrbadstu hele sommerhalvåret.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu