Så var det is igjen da !
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-12-09 21:22:44
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-12-09 22:55:21
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger476
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_118417} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Thomas M.

wow, utrolig vakkert Helene! Dette har du greid bra :)
Flott motiv med flotte kontraster og farger!

mvh TM
christin l.

Vakkert! Flott komponert, nydelig i kvadrat, og det rosa , som så fort kan bli gulp og klisje ble bare lekkert. Fikk noe drømmende over seg, tenker tilbake på da jeg var liten, det var vinter, kaldt og vakkert - og man visste at snart ble det for mørkt til å være ute lenger den kvelden...
Christin
Helene E.

Takk for tilbakemeldinger. Vi har hatt noen flotte ettermiddager her nede nå, og dette er resulatet av dagens solnedgang.

Hilsen Helene
Jonny E.

Hei igjen

Fint lys, dette kunna også vært fint med lite himmel...hmmmm...
det begynner vist og bli en standard kommentar fra meg dette med himmelen og sjøl har eg jo lagt ut nokken bilda med nesten bare himmel....

Men her har det med og gjøre at eg synes nederste del
gjør seg svært godt med speilinga fra den fine himmelen.

Ha en fortsatt god kveld

. JonnyE
Vegard L.

Flott bilde med fine farger. Fin stemning. Jeg bruker ikke å klone vekk så mye selv, men kanskje du skulle klonet vekk pinnen som stikker opp fremfor snøen? Fin skøyteis. Har du prøvd skøytene?.
Mvh Vegard
Steinulf L.

Nydelig solnedgangsbilde fra Åmodtdammen.
Tåler nok også litt mindre himmel, men synes dette også fungerer bra.
Helene E.

Prøvd skøytene - e' du gal mann? Unnskyld uttrykket, men det var faktisk senest i går åpne hull i isen. Skøytene ligger derfor ennå trygt innom hus. Vi har ikke hatt det kaldt nok til at det er skøyteis ennå.
Takk for kommentarer.

Beskjæring er foretatt men jeg likte best versjonen med mere himmel.

Hilsen Helene
Odd Tore S.

Ja, det var en flott solnedgang i dag, og kameraet var hjemme. Du planla tydeligvis bedre, og fargene har du fått med. Jeg foretrekker mye himmel når fargene er så bra.
Men jeg får ikke bildet til å bli helt skarpt, særlig på land på høyre side. Det ser ut som om det er litt rett ut av kameraet? Kunne det være en idé å gi på litt mer usm, i alle fall for å se hva som hender??
Odd Tore
Helge A.

Koselig bilde. Blir nesten misunnelig når du nevner fenomenet solnedgang. Bor for langt nord. Kvadratisk fungerte fint, og gjerne enda mer himmel !

hilsen helge
Eirik H.

Pent lys, men eg får ingenting ut av komposisjonen av dette biletet. Isen glir fint innover i biletet, men berget forstyrrar. PRøv å gå lågare neste gong. Du treng ikkje himmelen når du har den i isen.
Hege J.

Jeg synes dette var svært vakkert å se på. :)
Den nydelige himmelen gjenspeiler seg riktignok fint i isen, men er også med å sette preg på bildet i seg selv, så jeg synes derfor versjon #1 er best.
Komposisjonen har jeg ingenting å utsette på.
Det er sent og linsene tørre, men for meg ser det ut som du har litt å gå på angående skarphet.
Ha en god natt!

Mvh Hege
Steinulf L.

Synes v#2 er best. Likte Eirik's kommentar om 'himmelen i isen'. Det får du frem i v#2. Heller bildet litt til høyre, eller er det synsbedrag?
Helene E.

Hei
takk for kommentarer. Noe uenighet angående versjoner og hvor mye himmelen bør dominere. Om bildet heller til høyre, når jeg ser etter så gjør den nok det Steinulf.

Hilsen Helene
Inger-Lise S.

Hei! Meget vakkert bilde! Jeg liker best v#1 her,men fine er de alle 3.
Du har tatt mange lekre bilder i det siste,ser jeg. (Jeg har nesten ikke vært på nett). Jeg syns naturen har laget det så vakkert til her og liker ditt valg av komposisjon, så jeg har intet å bemerke annet enn en liten skjevhet.

Inger-Lise:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu