Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger730
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_123322} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Steinulf L.
Spennende abstrakt. Nedre venstre hjørne nok litt for fremtrdende etter min smak, men synes dette har potensiale. Har du tatt ut alt du ønsker ifbm. levels/curves?
Marit E.
Hei Steinulf!

Takk for kommentar! Vet ikke helt hva du mener med at venstre hjørne er litt for fremtredende? Er egentlig meningen at det skal være det, der sitter ''hovedpersonen'' i bildet. Mye skjer rundt henne. Forøvrig datteren som er på 'byn' i Portugal.
Denne gangen var bildet både tittelløst og manglet bruksanvisning.

Curves, ja, prøvde litt mørkere, men fant det best slik.
Så jeg vet itte, je.........

Marit
Steinulf L.
Oi! Kutte vekk datteren: Bad idea... Blemme deluxe.

Bilder som dette kan være spennende. Men er det tatt under 'kontrollerte' forhold, dvs kan du gjøre det samme igjen, gitt at betingelsene er de samme?
Marit E.
Datteren er ikke fredet på bildet, så hun kan beskjæres hvis jeg vil det. Men nå har jeg drevet og pusset og snekret og fikset på bildet i sju lange og sju breie, så det er mulig jeg er blitt litt småblind. Synes fortsatt personen må være med i bildet, jeg da.

Hm...., kontrollerte forhold. Hehe, har ikke kontroll over så mye, jeg. Iallefall ikke belysningen her. Så jeg kunne nok ikke tatt det samme bilde igjen. This is exclusive! :)))))

Marit
Arne S.
Må innrømme at jeg ikke la merke til personen før du sa det. Om bildet ble bedre av den grunn er jeg neimen ikke sikker på. Jeg betraktet bildet med svart bakgrunn, uten ramme, og konkluderte med at bildet er .. slett ikke verst. Og det er slett ikke verst - til et slikt motiv å være.

Det er gode farger, balanserte flater, og et system i rotet. Det eneste som direkte forstyrrer er de utbrente stripene.

Konklusjon: Ikke blant ti på topp, men slett ikke verst :-)
Kurt S.
Ville nok valgt å legge dette bildet under kategori- Abstrakt, men det betyr vel egentlig ikke så mye. Bildet er jo abstrakt uansett-:)
Skulle til å kommentere omtrent slik Steinulf gjorde ang. nedre venstre hjørne. Nå ser jeg imidlertid (trakk meg litt vekk fra skjermen) at det er en person i det hjørnet. Denne, unnskyld, jeg mente dattera di-:) må absolutt være med. Hva med å kalle bildet for: Byliv eller sydenliv.
Fullt kjør her ser det ut til-:)
Jeg er på ingen måte noen ekspert når det gjelder abstrakte bilder. Hvem er vel egentlig det ? Spørsmålet må da bli om man liker bildet eller ikke. Om fargesammensetningen fungerer etc.
Etter å ha betraktet bildet ditt en stund må jeg bare si: Liker dette!!
Friske farger. Fart og spenning.
mvh Kurt
Bjørn H.
Hei Marit ...

Jo nå ser jeg en person med stooor mage .. hehe ,.. var ikke helt lett å få tak på datteren din med engang ... :=

Helt klart under kategorien abstrakt - l

Joda flotte farger, og på mange måter et sjarmerende bilde ... men her er jeg veldig klar på at en mer konkret visualisering av datteren din, ville hevet opplevelsen betraktelig som motiv....... (mener jeg da) -

Bjørn :¤

Øyvind A.
Det er noe ved både farger og flater som fenger, i hvert fall litt. Men lyssporene blir veldig dominerende og ganske ødeleggende synes jeg.
Helhetsinntrykket blir dermed at bildet er vel kaotisk for min del.
Ø.
Marit E.
Hehe, Bjørn, får håpe hun ikke ser at du har skrevet stooor mage, den er vel nærmest flat! Men hun sitter veldig bakoverlent i en stol, nærmest ligger.

Takk for kommentarer! Jeg må være en svært enkel sjel, men for mine øyne er jenta svært konkret. Ser omtrent ikke annet når jeg ser på bildet, jeg.
Så jeg skjønte ingenting da Steinulf ikke såg personen, mente det var noe gærnt med øya hans. Men så såg ikke noen andre det heller da, uten at jeg tegnet og fortalte. Uhæææ!!! Hva er det med meg?
Men det ligger vel ikke dypere enn at en ser det en vil se, kanskje. Så kanskje jeg skulle gjort som du Bjørn sier, fått jenta fram enda mer.

Du verden, det var lærerikt med slike tilbakemeldinger! Og jeg svelger en kamel eller tre og slenger det under kategorien abstrakt :)

Marit
Birna R.
fine toner og -overganger i øvre halvdel av bildet. resten blir overflødig i mine øyne.

hva bildet evt. skal ''forestille'' er uvesentlig, en tilskuer kan velge fra egen tankegang. men skal interessen holde over tid bør nok substansen være mer markant.
Ketil M.
enig her øvre del er bra, men personen tilfører ikke noe
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu