Mental
Bildet skulle brukes i et show i forbindelse med en tema uke om Mental helse.
Utstyr
  • Finepix S2pro
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHar rett og slett bare lekt meg med hvitebalansen.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger436
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_133303} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Hei takk for kommentar på bildet mitt, hjelpsom kommentar. :)

Dette var det bildet av dine to som jeg syntes var stiligst. Personen virker undertrykket med tauene, men kanskje du burde vist ansiktet for å få frem øynene, ansiktsuttrykket, etc...?

Og for meg så funker det ikke helt me så mye utbrenthet.. Heller skarpt, med detaljer.. Men utbrentheten er der nok for en grunn? Så du har vel et svar på hvorfor den er der?

- Per Kristian
Guttorm A.

Poenget med at hun ser ned er at hun skal fremstå som sliten, som om hun har miste alt...
Utbrentheten er der grunnet effekten som ligger i bildet.
Hvis jeg hadde gådd opp en blender eller to for å fjerne den er jeg redd jeg hadde mistet mye av blåskjæret i bildet.
Vet at dette kan gjøres meget enkelt i PS, men disse bildene ble tatt før jeg egentlig ble introdusert ordentlig for PS. :)
Avsluttet .

Hei Guttorm. Likte godt motivet/budskapet i dette bildet. Egentlig er utsnittet også knall, men det skjærer litt i øynene med den store utbrente flaten.
Skjønner at det er en del av budskapet, og har ikke umiddelbarn noe alternativ til det. Det måtte være isblått ?
mvh kristin.
Lars-Anders M.

Ok bilde. Føler med modellen. Ok.
Jan R.

Syns vel du her har grepet til uheldig klisjébruk med hentydninger til tvangstrøye, det bygger bare opp om fordommene omkring psykiske lidelser. Tror det ville ha falt hedigere ut om du hadde kunnet formidlet styrken i mennesker som i tillegg til sykdomsbelasningen også ofte må takle betydlige sosiale problemer som følge av medmenneskers manglende forståelse og ensidige medlidenhet. Dette er ikke ment som et angrep på din tilnærming, hvor lidelsen er godt formidlet, men føler vel at det er på tide at vi hjelper de lidende med å bygge et mer positivt og inkluderende image.

John J.

Syntes ideen var veldig bra, men jeg ville fått modellen til å stått helt annerledes, gjerne vist øynene.. Tror nok også sort hvitt hadde passet bedre.
Avsluttet .

Hei Guttorm, og Jan R. Synes det er rart at Jan ser tvangstrøye her. Det gjør ikke jeg. Tvangstrøyen ser helt anerledes ut, uten mulighet til å bevege armene. Det jeg ser, er et menneske som er bundet /føler seg bundet, liten og handlinglammet, og som knekker sammen under dette.
Glemte å si at siden der er bittegranne luft til høyre (kneet), savner jeg det samme til venstre (''irriterer'' at foten er sneiet : ) Dett er litt pirk, men...
mvh kristin.
Guttorm A.

Takk for all input!
Kristin svarte vel egentlig akkurat det jeg hadde tenkt å svare til Jan.
Men jeg skjønner godt hva du mener Jan, og i etterpåklokskapens ånd, ser jeg at du har rett.

Og kristin, jeg er helt enig med pirket ditt... Dette er egentlig litt haste arbeid, men det trenger vi vel ikke si til noen vel ? :D
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu