Akvariumet i Lisboa..dette også (se bilde nr. 169021)
Bildet inngår i albumet tur til lisboa -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger493
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_134708} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
OJ! Akvariebilder finnes det en del av på foto.no, og ikke alle er like spenstige, men her syns jeg du har truffet USEDVANLIG bra!! Nydelig og intens blåfarge, i pen kombinasjon med det gule..tenk at ungen faktisk matcher fiskene, bra bra bra! Liker komposisjonen, høyrestillinga av jenta og hvordan du har valgt å gi det blå masse masse plass. Og den bittelille sprikende hånda må jo nevnes, ''slipp meg inn slipp meg inn'' lissom ;) Jess, dette kan jeg like!! Virkelig bra jobba!

EnNaH
Bjørn H.
Heisan ....

Dette syns jeg virkelig var et flott bilde Magnus ..

Armene til den lille gutten gjorde masse for motivet .. og denne vannstrålen /sløret i akvariumet ga en fin effekt ..

mulig jeg savner litt tegning i det mørke partiet i bånn. Uansett, meget severdig bilde -

Bjørn :¤
Stine J.
Et flott bilde! Fargerikt og fint illustrerende over et barns begeistring over alt det vakre og fargerike som finnes innenfor glassruten. Vakkert lys som er med å skape den rette stemningen. Bra!

mvh Stine
Trond H.
Her er det mykje som stemmer, lyset som kommer nydelig inn og gir en naturlig linje mot barnet, den sparsommelige, men uhyre, effektive bruken av farger (særleg lekkert med gult mot gult) Rett og slett bra!

MVH TH
Eirik H. U.
Et fullstendig fabelaktig bilde. HH sier det som kan sies, jeg kunne satt av en hel vegg hjemme til dette...
Heidi Helene S.
Melder meg på oppropet til HH, like greit siden hun skrev det jeg tenkte :-)
Minus for den postkortaktige hvite rammen dog, men det er sikkert smak og behag, og når den nå først henger på så må jeg si bildet kommer mest til sin rett i fullskjerm med hvit bakgrunn.
Magnus W.
Takker for gode tilbakemeldinger :)
Øistein T.
hei!

svært iøyefallende! måten jenta står og strekker armene ut mot den ukjente verden gjør mye av bildets innhold, lyset er også meget spennende! prikken over i'en hadde kanskje vært om noen fisker hadde vært nysgjerrige på henne, da hadde det blitt etablert en relasjon/kontaktlinje mellom dem. litt usikker, men det å se litt av jentas ansikt kunne vært bra (men ikke så lett uten å endre utsnittet naturligvis)

bra!

Øistein
Marlene Grevle H.
Hoppsann! dette er kanskje noe av det vakreste jeg har sett på en lang stund. Kontrastene i de forskjellige flatene (grove stener, glatte linjer i lyset, den ruglete vannoverflaten osv) er flotte og gjør mye for helheten. Liker at fargen i genseren til barnet går igjen i fiskene, som noen små fargeklatter i det store blå. Disse fargene får også vannet til å virke enda mer blått, noe jeg liker veldig godt. Liker også at det ser ut som om lyset strekker seg mot barnet, og som noen har nevnt tidligere, at barnet strekker seg mot vannet, fiskene og verden. Jeg synes ikke noe skulle vært gjort anderledes, for jeg kan ikke se noe du kunne gjort for å få dette bedre. Nydelig!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu