Christopher IV
Er usikker på utsnittet (hadde ikke mer å gå på under haken til modellen) og uskarpheten som oppsto som en effekt av kort lukkertid. Har portrettet livets rett, eller er det et ''forsøk en gang til'' bilde?
Bildet inngår i albumet Portretter -
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • 50mm
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/10s
  • FilmtypeISO 800
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger665
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_136954} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jacqueline N.

Er enig når det gjelder utsnittet. På kanten ved haken, men fungerer.
Ellers liker jeg bildet veldig godt!
Montro hva gutten tenker på?

Emilie
Kristoffer L.

Hei Kristin,

Nå er jeg inne og titter på serien din av Christopher igjen, og ser du har lagt inn to nye bilder. Det jeg liker ved dem alle, er komposisjonen og utsnittet, måten han poserer på, og at du har funnet de riktige øyeblikkene. Du får også fram en fin følsomhet i ansiktet hans, og har gode ideer bak det du gjør.

Jeg vet ikke hva slags belysning du har tatt bildene i, men jeg kunne også ønske meg portretter hvor detaljene i ansiktet kommer klarere frem, teksturen i huden osv. Naturlig, dempet belysning, f.eks. innenfor et vindu, hvor mykt lys utenfra (ikke direkte sollys) får utfolde seg og tegne opp konturer, skygger og fine detaljer. Men det blir selvsagt en annen type bilder enn disse, som jeg også likte svært godt.

Snakkes!

- Kristoffer
Kristin S.

Takk for kommentar! Modellen ser tankefull ut, ja, og som betrakter blir man nysgjerrig på hva han tenkte på. Jeg har spurt han, og han sier som følger: ''Når skal hun bli ferdig å fotografere..?'
Kristin S.

Takk for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding, Kristoffer. Jeg er helt enig med deg.

Selv liker jeg godt uttrykket i disse bildene - og som du ser, har jeg utforsket litt av samme ide i hele serien. Nå er det imidlertid på tide å ta steget videre over i noe annet, og da skal jeg ha med meg ditt forslag i tankene!
Oda Sofie G.

Synes utsnittet var fint, men vet ikke helt hva jeg syns om uskarpheten. Det at bildet faktisk er litt skarpt på haka ødelegger litt, for da ser man/ser det ut som det ikke er uskarpt på resten med vilje. Ellers et veldig fint bilde:)
Kristin S.

Jeg ser det du påpeker Oda Sofie, og det er et godt poeng. Det er selvfølgelig ikke tilsiktet. Når jeg har lagt ut dette bildet er det fordi jeg selv ser at det har tekniske svakheter, men likevel liker det uttrykket som ble fanget akkurat her. Et aldri så lite ''Blur of the moment''.

En balansering mellom det tekniske og det rent kommunikative i et foto: Når er det ''Make or brake''? Her vil sikkert meningene være mange. Takk for kommentar!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu