Åp.21,4
Bildet inngår i albumet Tro -
Utstyr
  • canon digital ixus v2
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger557
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_138596} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Nikolai E.

Hører dette bildet til samme oppgaven som ditt forrige bilde nr. 174702 ? Det bildet synes jeg er av større kunsterisk kvalitet enn dette.
Men bevares, dette er jo bra på mange måter. Liker godt det grafiske uttrykket, samspillet mellom ansikt og tekst. Ansiktsuttrykket virker tomt, jeg forbinder det samme med Johannes Åpenbaring. Verset kjenner jeg ikke så andre (Ann?) får eventuelt korrigere. Bra du har valg samme plassering i bildeflaten som på ditt forrige bilde. Men jeg ville brukt en rettlinjet tekst.

Du legger dette og det andre i kategorien selvportrett. Jeg er usikker hva det betyr: er det en skoleoppgave (du henviser til denne oppgaven), eller noe personlig.... Det virker ganske sterkt, dette.
Avsluttet .

Jævli bra Marita! Du kjem garantert inn!
Marita B.

Nikolai:
det er en oppgave til en skole jeg skal søke på til høsten. tema er tro, tre bilder.. helt enig med deg i at dette ikke er like bra som det forrige.. det siste bildet i serien ( som egentlig er nr to i serien) kommer snart, og det er jeg ikke noe fornøyd med, så håper på kommentarer som kan hjelpe meg.

Lena: takk takk takk!

-marita-
Nikolai E.

Marita, hvis tema på oppgaven er ''tro'' vil jeg søke etter et par andre sitat fra Biblen slik at du har alternativer. Problemet er å finne et bilde som passer til teksten. Jeg synes det er et kjempevanskelig tema du har gitt deg i kast med, men de to bildene du har lagt ut idag er absolutt brukbare. Dessverre får jeg ikke fulgt med på det siste fordi jeg blir borte en uke og ikke har tilgang til internet (selv ikke en internet cafe :( ... krise!). Men her er så mange dyktige fotografer til å kommentere så for deg er vel greit :P
Marita B.

Nikolai: ja, temaet er veldig vanskelig, og jeg har jobbet veldig mye med det. Tro kan være så mangt... jeg gikk ut fra mæ selv, og tenkte på hva jeg husket i fra bibelen, og da var det disse versene. så for meg er disse bildene 'tro'. har tenkt en del på at kanskje andre ikke ser 'tro' i disse bildene, men jeg går nok for de uansett. de er tro for meg.
takk for kommentarer!
-marita-
Kristoffer L.

Et hudløst, sterkt og godt bilde som bygger opp under bibelsitatet på en nær og personlig måte. Selv om temaet i bibelverset kanskje mer er trøst enn tro, synes jeg bildet i sin helhet fungerer godt for å illustrere temaet tro også.

En liten pirkemerknad: Sjekk tegnsettingen. Det mangler et par kommaer. ''Han skal tørke bort hver tåre fra deres øyne, og døden skal ikke være mer, heller ikke sorg eller skrik eller smerte.'' (for hurtigreferanse: http://www.bibelen.no )

- Kristoffer
Marita B.

Kristoffer L: jeg vet også at det mangler litt tegnsetting. jeg tok meg frihet til å fjerne de, fordi jeg ville ha litt mer intensitet i teksten, ville ikke dele opp den. men kanskje jeg bør ha tegnene slik de er, siden det er et sitat? jeg vet ikke..

-marita-
Andrea W.

Jeg syns dette var et sterkt og flott bilde!
Jeg liker det duse og enkle, baade i ansiktet og i strukturen i bakgrunnen.
Jeg liker at teksten er bua, for den kommer mot deg, som en aapenbaring?
Oeyet er vakkert.
Det verset er kanskje om troest, men det funker vel best om man tror paa det..
Med eller uten komma har ikke noe aa si for meg.
Eller kasnkje jeg liker det best som det er. Blir kanskje mer teakst og mindre bibelvers? veit ikke helt.
Godt jobba, hvertfall.
mvh Andrea
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu