Liker det, men er jeg i mål? Føler positur etc fungerer greit.. Tror ikke jeg vil ha mere kontrast.. Men tar gjerne i mot tips\synspunkter:-) På forhånd takk...:)
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeRaw
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger762
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_139423} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Dag T.
Funker greit sånn, men jag kunne ha ønsket meg en litt annen posisjon på personen bak. Helst litt til venstre. Nå overlapper de litt for mye.
Kolbein S.
Takk for kommentar Dag, er nok tilbøyelig til å være enig med deg. Prøvde og flytte henne til venstre sjøl, ville ikke ha henne ''voksende'' opp av hunden, men flytta nok ikka langt nok;-)

MVH
KS
Carsten A.
 ''i mål'' med hva? Portrett av hund, en situasjon (person med hund) eller teknisk avbildning av hund i noe overstrålende motlys fra gråværshimmel?

Billedmessig kunne mye vært gjort anderledes, tomme flater i overkant fyller ingen funksjon, personens plassering er nevnt, og det virker uklart om det er en tilfeldighet eller villet om hundens ben er avkappet. Som hundeportrett er det litt for mye midt på treet hva utsnitt angår, ikke helfigur og ikke skikkelig nær. Bakgrunnen (person, trær, rekkverk) bidrar til at hundens form forstyrres endel.

Fotografering på kort hold i diffust lys er ofte en god idé, men her ser det ut som lyset har vært svært flatt. Den opptaksretning som er valgt (?) gir som alt sagt overstrålende motlys fra himmelen. Dermed blir det positive rom (bildets sentrale motiv) mørkt og det negative rom (her bakgrunnnen) lyst. Billedmessig er dette oftest en ganske vanskelig løsning og jeg synes ikke den er heldig løst her.

MVH CA
Kolbein S.
CA:Det jeg tenkt på var vel hele pakken. Fungerer S\H- delen, etterbehandlig slike ting (skulle så klart nevnt d). Var nok ganske bevist at bena ble kutta ja, men innser nok at ting kunne vært bedre med tanke på gjennomføring av utsnitt. Den tomme himmelen ble slik fordi at jeg følte at d ble for ''tett'' hvis jeg kutta den ut, skapte litt mere avstand til resten.

Tar med meg kommentarene videre, og skal prøve og gjøre det bedre neste gang:-)

Setter stor pris på tilbakemeldinger som man kan lære av slik som disse:-)

MVH
KS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu