Trio
Ein trio som skal spele konserter i sommer. Ganske usikker på dette, er spent på dykkar meininger... Fyr laus
Bildet inngår i albumet Musikkvenner & denslags - Min kvardag slik eg ser den...
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S DX 18-70 mm, 3.5-4.5
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger898
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_139550} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Avsluttet .
Dette var jo tre kjente fjes fra ''norges høyeste musikkskole'' :)
Fint og livlig bilde! Synes kanskje at det ble litt harde kontraster her, selvom det er litt fint også:) Kristine er en fin fargeklatt i som passer godt i dette bildet!
Musikk er sunt, året rundt!
Andreas
Avsluttet .
Masse liv, energi oog røre her. Liker bevegelsen på hun i forgrunnen, men kunne kanskje gjerne hatt enda mere bevegelse i hodet hennes. Utsnitt, farger og komposisjon ellers sitter godt synes jeg. Bra plassering av fokus på de to i bakgrunnen. Kunne kanskje snurpet inn høyresida litt.
Avsluttet .
Jeg liker komposisjonen med den ene jenta i forgrunnen og de to andre bak. Hun foran gnistrer av liv og farger!

Det eneste jeg har å utsette er uttrykket på jenta helt til høyre. Det blir litt for mye oppstilt, pent smil til kameraet, synes jeg.
Dag T.
Jeg liker også hun til venstre, men synes ikke de bak følger opp. Særlig når fokus er lagt på dem så bør de bidra mer til bildet (eller mindre).
Bjørn J.
Øyet mitt dras til bakgrunnen som er alt for dominerende. Ellers er det et greit gruppebilde.
Paal A.
Greit forsøk som ikke sitter helt. Fint at du har lagt fokusen bak og hun uskarpe foran funker som bare det. Desverre blir de to bak for uengajerte i utrykket og dumt at en ser i kameraet og hun andre ser sur ut. Et bilde av mennesker krever ekstremt mye av utrykket til modellene og her er det ikke noe samspill. Mest en øvelse i komposisjon men det er ikke nok.
Dag J.
Two out of three ain't bad...

Jeg syns hun i midten trekker ned i et ellers velgjort gruppebilde. Hun til høyre har et uttrykk som er greit nok(kunne vært litt mer engasjert), siden hun til venstre er hovedfokus, selv uten å være i fokus, og hun er veldig bra.

Komp, farger, kontraster og bakgrunn er bra.
Trond H.
Tusen takk for verdifull tilbakemelding, her var det mykje for meg å lære. Har liknende opptak, i verste fall også anledning til å ta nye opptak, så dette er ting som eg kan ta med meg vidare... Får sjå kva løysinga blir.


MVH TH
Paal A.
En liten detalj til, pass på hvordan modellene holder hendene. Her henger de rett ned og bidrar til at kroppsholdningen ser slapp ut, og dermed gi et uengasjert inntrykk. Hadde du bedt dem om å knytte hendene hadde de ubevisst blitt strammere i kroppen. prøv på deg selv og se forskjellen.
Arne S.
Motivet her er smykket!

Det tiltrekker seg min oppmerksomhet umiddelbart. Og det sitter! V-halsen og dens lille diagonal er svært viktig for komposisjonen. Deretter ser jeg det røde, livlige håret, det sjarmerende smilet med den lille - særdeles positive - uskarpheten. Flott presentert!

Sier meg enig med Paal når det gjelder statistenes uttrykk. De virker også veldig ''plassert''. Fotografens utfordring ligger her. Hvordan de bør oppføre seg (posere) avhenger av hva du vil med motivet. Er det et portrett av musikere, eller et portrett av ''vanlige mennesker''.

Konklusjon: Hva og hvorfor!
Kristoffer L.
Her har det allerede kommet mange gode tilbakemeldinger og tips. I tillegg vil jeg peke på følgende:

Det er noe rart med bladverket i bakgrunnen, nedenfra og oppover i midtpartiet. Som om det har vært noe klipp og lim, og bakgrunnen ikke har kommet inn i register. Er dette to bilder, tatt mot samme bakgrunn, og så forsøkt satt sammen? Eller en kloning som ikke har falt heldig ut?

I tillegg til andre poeng som er påpekt ovenfor, synes jeg at utbrentheten burde vært unngått.

- Kristoffer
Trond H.
AS: Du setter fingeren på ein av de utfordringer eg stod overfor når eg vart spurt om dette. Eg ville ha den rødhåra jenta i forgrunn, og planen var at dei andre skulle prøve å komplementere henne, ved å stå fram som kontrast. Som i alle kammermusikalske sammenhenger er dei ei lita gruppe beståande av individer, både musikalsk og personleg. Andre gonger har eg prøvd å understreke det kollektive...
Som både du og PA påpeiker er det vel også her eg har mest å hente i dette biletet.

KL, gode øyne.... Det får bli en teknisk detalj som eg kan fikse opp i ved ny flikking

MVH TH

Kristoffer L.
Vel, var jeg deg, ville jeg - heller enn å flikke videre på bildet - absolutt skrevet det på erfaringenes konto, tatt med meg de mange gode tipsene videre, og gjort nye opptak.

Grunnen er at det meste av det som er påpekt, bare lar seg påvirke før og under opptak, og ikke under bildebehandlingen etterpå. Slik sett synes jeg dette er et godt eksempel på at fokuset generelt bør ligge på øyet som vårt viktigste verktøy. Det er i søkeren et bilde skapes. Photoshop er kjekt for finishen, men kan ikke gjøre et bilde særlig annerledes enn det allerede er...

- Kristoffer
Avsluttet .
Venstre halvdel funker utmerket, mens høyre halvdel fungerer, dessverre, ikke like bra. Teknisk er det bra, men du må nok jobbe litt mer med personene til høyre.
Prøv igjen er vel egentlig alt jeg kan si, du får ta imot tips fra andre.

Stian Håpnes
Bjørn H.
Her er mye sagt Trond, og du har fått mange råd og vink.

Jeg syns også fargeklatten i forgrunnen fungerer utmerket, men jeg syns hudtonene på halsen blir for lyse. Men blikk, farger , spontanitet o.s.v. sitter som ei kule :)

De to bak henger ikke helt med ... Som Paal sier, siden du har såpass med dybdeskarphet blir de ekstra viktige ...

Blikk, god positur og trøkk mangler der.

Men jeg liker jo bildet for det.

Bjørn ;¤
Rune H.
Har vært innom flere ganger siden du la ut bildet - og er relativt ambvalent til bildet.

Som mange nevner: Personen til venstre fungerer godt, samtidig som de to andre blir temmelig oppstilt. Reagerer spesielt på personen i midten, som ser sur ut og virker misunnelig på fokuset personen til venstre får.

Som plakatbilde mtp konserter synes jeg derfor ikke bildet fungerer så godt.

Dog tror jeg at du ville fått et annet bildeuttrykk ved å beskjære vekk personen til høyre. Kunne en da ha tatt imot inntrykk fra utsnittet uten tanke på at det er musikere, ville det ha gitt åpenrom for mange tolkninger.

Rune :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu