Solnedgang
En rød og vakker solnedgang over Kattegat en sommerkveld i juni.
Mange sterke farger, men jeg er litt usikker på hva slags utsnitt jeg skal bruke på slike blider. Noen ideer?
Utstyr
  • Samsung
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger302
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_149628} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Roy H.

Nydelige farger. Oransje og blått passer fint sammen. Jeg ville derimot vurdert å hatt mer himmel (ca 2/3), slik at du hadde fått en tredeling av bildet.
Mvh Roy
Avsluttet .

Hei
Dette bilde ligner litt på dette: bilde nr. 182871 Et minimalistisk bilde, himmel og hav, to vakre elementer som har utrolige farvespill døgnet igjennom.
Jeg synes bilde ditt er bra, fine farver på himmelen, fjørlette skyer som hever bilde og et hav som lenger ikke får sollys.

Det jeg ville gjort er først å rette opp horisonten, heller ørlite til høyre, så ville jeg kuttet endel nede, sånn ca halvdelen av vannet. Videre ville jeg kuttet himmelen litt.
mvh arild
Thomas M.

Hei Sindre, takk for kommentar på bamsefar ;)
Nydelig motiv du har lagt ut! Flotte farger på himmelen, og du har truffet rett med tidspunket! For det er ikke mange som venter så lenge med å knipse i solnedgangen, så jeg vil si det er et sjeldent syn..
Men jeg ville også kuttet litt, for å gjøre det enda mere komponert.
sånn ca 50-50 både oppe og nede ;)

ha en fortsatt god sommer du også
mvh thomas mørch
Tor-Erik E.

Lik fordeling mellom himmel og hav trekker ned, og er absolutt ikke en komposisjonsmessig fordel slik TM foreslår. Midtstilt horisont er fy fy... Kutt bildet 2-3 cm i bunnen og du får et mye bedre bilde.

Tor-Erik
Jorunn E.

Hei Sindre!
En fy fy regel er å dele et bilde med horisonten 50-50! Du har jo ikke den midt på heller, så dette fungerer. Men jeg ville ha hatt mer himmel for et enda bedre bilde!! Vakkert var det ellers :) Og imponerende hvor rett og skarp horisonten er!
Anne Grethe L.

Jeg ville ha rettet opp horisonten, kuttet halvparten av vannet, men ingen ting av himmelen, da får du ikke med deg den fine overgangen mellom blått og grønt. Utrolig fine farger på dette bildet :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu