Bildet inngår i albumet Dyr -
Utstyr
  • Finepix S5000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger840
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_151599} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Frank N.

Dette var j... triste greier, men bildet forteller jo sitt.
Tine K.

Helt enig med deg. Bildet forteller sitt som du sier. Med ord ville jeg kanskje sagt: ''..så kom menneske'' eller noe sånn. for jævlig.
Rolf Øistein B.

Selvfølgelig er det trist, men det skjer, og da var det jo stilig at det skjedde rett over to hele merkestriper og at fotografen så det. Sterkt bilde!

Han ser helt ''utkjørt'' ut :-)

Mvh. Rolf Øisten
Georg K.

hard to make a comment here - guess ''good photo'' when translated by intense, close and engaged is one possible statement.
When the road becomes a war-zone - just sad that they never understand the war - and they are a kind of outgunned, outnumbered - not much to do about it anyhow - signing myself responsible for a few kills - and lower speed impact was causing the worst results.
Not meant to be cynical.
Avsluttet .

Ikke godt å si om han var i feil kjørebane...
Ina W.

nei! stakkars dyr..:( æsj.. men ''bra'' bilde!
Avsluttet .

ååh... grusomt. vet ikke helt hva jeg kan si om bildet. det var bra. men akurat her klarer jeg bare se det jævlige greiene der. men bildet er ikke dårlig. tror ikke jeg hadde taklet å ta bilde av det. litt vanskelig å gi tilbakemelding. jaja
karoline
Martin M.

Liker sparket i bildene dine!

En passende tittel her ville være...''Det gikk fort...'
K. H. R.

en skikkelig ruslebiff. bra hard core til å komme fra ei jente. liker stilen

dan
George M.

Utrolig bilde.
Tragisk, men dette beskriver faktisk ''overkjørt'' i ordets rette forstand! Ikke påkjørt, men overkjørt! Veldig effektfullt med de doble heltrukne strekene, ikke kryss disse linjer! Får litt tegneserie assosiasjoner...

Anna Rosa L.

Av alle blod og gørr bildene jeg har sett her inne hittil så er nok dette her ''det beste''. Her får vi se både sauen utenpå, og det som har vært inni..
Hadde sauen ligget på en grusvei, gress, eller noe annet hadde man kanskje tenkt at den var blitt slaktet, mishandlet, eller tatt av ulv... Her tenker man nesten med en gang at den er blitt brutalt påkjørt..
Bildet får derfor en slags uskyld-stempel fordi man antar dyret har vært overfor et uhell:) Personlig synes jeg da det gjør bildet bedre.
Men om folk har lyst på pinnekjøtt rett etter å ha sett bildet tviler jeg på hehe.
Så bildet er sterkt!

-rosa-
Avsluttet .

Fantastisk å oppdage bilder her inne på foto.no som gir en reaksjon, i motsetning til så mange andre bilder her... Og har vi virkelig ikke kommet lenger enn at man må kommentere at bildet kommer fra en jente.

Marius.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu