Art by accident...
(Av og til hender det noe... særlig når man uforvarende eksponerer på ett sekund samtidig som man klatrer over et gjerde og snubler i stativbenet og kameraet nesten detter av og det kommer en bil fra høyre og...)
Bildet inngår i albumet Semsvannet -
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Canon 17-85
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger323
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_153230} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Fred S.

Mesteparten av ''kunsten'' her inne skjer ''by accident'', og det finnes en stor menighet som kjøper hvert ord du sier, bare du klarer å gjenta lenge nok at du er ''kunstner''. Så stå på; bildet dit føyer seg fint inn i rekken av dottens abstrakte ''kunstverk''.

vh fred
Ole Walter S.

Fett bilde Tore, og usedvanlig herlig og grønt. Morsom den kua du har der borte.

Ole Walter
Ann F.

Kjære Tore,
hvis du vnl. ville sette hermetegn foran og bak Art i bildetittelen, er jeg enig i den. Tittelen, altså. Og hvis du i tillegg beskjærer hele himmelen, blir det også behageligere å se på.
Bildet er artig, absolutt, linjene er lekne, men kunst er det ikke. Men likevel noe som kan være gøy å se på, og et artig resultat av en sikkert adrenalinfremmende hendelse.
Jeg tiltrer herved Fred S.' betraktninger, men de gjør ikke ditt bilde mindre morsomt.
Mvh Ann
P.S. tar du nå med deg storslegga på Kalvøya i kveld, må jeg melde avbud og skuffe den som skulle ha skyss med meg. :-))
Men jeg regner med at du har såpass selvironi m.m. at du egentlig mener art i hermetegn allerede.
Tore B.

Fred+Ann: Ingressen skulle vel med all ønskelig tydelighet indikere at ''art'' her er ironisk ment!
Svein Arild A.

syns ikke dette var så veldig bra..har tatt lignende bilde sjøl og som regel sletta dei med en gang...ingenting spesielt med dette..!
Fred S.

For all del , TBL! Det går da ikke an å misforstå at tittelen ''art'' er ironisk ment, og enda tydeligere blir det koblet med den snedige dobbelbetydningen av ''by accident'' her. Derfor stusset jeg litt på mailen din, men skjønte at du hadde misforstått meg. Kommentaren min er også ironisk. skjønner du, Tore. Ikke på din bekostning, men sammen med deg: Den går på forhold her på dotten som jeg bruker en del ironi og energi på, men jeg skal innrømme at ironien min kan være litt utilgjengelig noen ganger: Faktum er jo at enkelte legger ut, på fullt alvor, bilder, enten de nå er abstrakte eller ikke, som ser ut som de har blitt tatt ''by accident''. Jeg trodde faktisk at ironien din gikk litt i den retningen også, jeg. OK ?

vh fred
Tore B.

Fred og andre: Jeg tenker vi avslutter disputten om kunst, ironi og ''rare'' bilder som av og til dukker opp her. Takk for interessen og tilbakemeldinger, moro at dere følger med en gammal mann.... Til historien hører også at jeg i befippelsen lente meg på et strømførende gjerde, to gamger til og med!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu