en manns død
En mann falt.. eller hoppet.. i døden bak denne blokken i forrige uke. Kall det gjerne makabert, men noe må man jo inspireres av.. Det gikk veldig inn på meg at mannen ble liggende alene i mange timer før noen (min kjære, desverre) fant ham på morgenkvisten. Hvem sier det er gøy å bli gammel?
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Sigma DC 18-125mm 1:3,5-5,6
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger306
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_157335} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Hege S.

Uff og uff, for et budskap...

Jeg synes du har demonstrert ensomhet på en bra måte her. Mye tomt rom, som er åpent for tolkninger. Fin eksponering, men jeg skulle kanskje ønske at himmelen på bildet til venstre ikke var så utbrent. En gjeng truende skyer hadde gjort det hele mer spennende.

Jeg liker hvordan bildene blir rammet inn av veggene på siden, men at de fortsatt lar blikket går oppover. Da begynner iallfall jeg å lure på hvor denne mannen hoppet fra.

Jeg liker ikke fonten på teksten din, men det er nå bare min smak :p

Fine bilder.

-Hege.
Sten Arne Bryde B.

I basis så sier ikke bildet så mye,men historien bak bildene er tragisk.

Rent teknisk er kvaliteten veldig grei, litt uskarp på venstre bilde og litt utbrent himmel. Men absolutt ikke alle ville legge merke til. Perspektivet er meget intresant og en får størrelsen av huset og kan nesten se ut som det så fra en liggende person sitt perspektiv.

Kan ikke helt se hvorfor Hege klager på fonten, syntes den var passende :)

Best from

Sten ''NiteHawk'' Arne
Heidi S.

Slutter meg til ''NiteHawk'' sin kommentar når det gjelder interessant perspektiv.

Kan ikke komme med teknisk kritikk da jeg er nybegynner.
Men bildene sier sitt når man kjenner historien bak.

Mvh Heidi
Janne L.

Bildene forteller ikke en historie alene. Bildet til venstre kunne muligens vert frittståene. Bildet gir rom for fantasi.

Janne
Mari W.

Dette synes jeg var både spennende og trist. Jeg likte det veldig godt, det eneste som forstyrrer er at teksten begynner med en liten a. Ikke fordi det er ''feil'', men det var nesten det første jeg la merke til på bildet. Så det ville jeg gjort noe med;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu