Røyking dreper
Bildet inngår i albumet Gate og by -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-09-28 20:20:02
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-09-29 12:41:40
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon 300D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFra tidligere bilde ''Røyking dreper''
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger389
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_157396} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Pål Hilmar S.

Bildet er sterkt og grafisk. Og jeg synes du har valgt et utsnitt som sitter som et skudd. Men tittelen blir for mye føring og litt moralisering m.m. Uten tittel, helt knall.

Ikke hver redd for at man ikke tenker når vi ser et sånt bildet, men ikke sett for sterke føringer da det ofte ødelegger opplevelsen.
Kay S.

Sterkt motiv... pent utsnitt, men skulle kanskje sett mer av røykpakken... det plager meg litt lissom at jeg ikke ser ''røyking dreper''... men det er bare litt pirk... Synes dette er veldig godt sett ... det skal et godt trent øye til for å se et så lite motiv!!!!!!.... ... om tittelen .. jeg synes ikke at det er noe i veien for en førende tittel... men jeg synes det er passende med en kort tittel uten ''...'' men det er nå meg ... og som oftest synes jeg ikke tittelen er så viktig... bare litt.

Mvh Kay
Olav L.

meget bra dette. liker V1 best, helt klart. Men kanskje det kunne være ørlitte granne mørkere. Har også litt problemer med tittelen, som jeg synes legger litt mange føringer (i likhet med en annen kommentators mening).
minner litt om bildet jeg la ut nettopp også: http://www.foto.no/bildekritikk/images/196905.jpg
Tine K.

Hei hei

Takk for kommentarer. Setter pris på det !! Tenker å trekke tilbake tittelen :) Det er deler av en setning jeg forbinder med bildet og skjønner at det blir litt ''førende''.
Har lagt ut nesten samme bildet før, men var ikke fornøyd med det så tok et av de andre og prøvde å få litt mer mening ut av det. ( http://foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=190665 )

Takk takk
-Tine
Gro K.

Hei! God ide og bra vinkling!
Jeg også skulle ønske at man kunne se mer av av røykpakka. ''Røyking reper'' blir litt amputert:p Dessuten hadde jeg likt litt mer kontraster. det lyse kunne kanskje ikke vært så mye lysere men, jeg syns det mørke kunne vært en god det mørkere. Og ja, liker versjon 1 best.

Men sånn for ordens slyld. Hva var den gamle tittelen? hadde vært spennende å få vite det, siden det har blitt skrevet så mye om den..:)
Gerry F.

Oj spennende bildet! Ble litt tankefull! Bildet mangler bittelitt ekstra til høyre for å få med det lillt ekstra ''statement'' som trengs, røyking dreper! Du har virkelif fanget et godt bildet, kanskje du prøve med farger også? EVt matte fargen veldig ut i bildet på grensen til svart hvitt?!
Tine K.

Igjen takk takk. Setter som sagt stor pris på det da jeg egentlig ikke har stort peiling.
Tittel var '' Så tar vi en stund å tenker på de...'' Er et utdrag fra en innledning i et 12 trinnsprogram.
Gerry F.

kjente igjen bildet...ser at du har fått ordnet en ny versjon av bildet...liker det med matte farge mye bedre...blir litt trister synes jeg...

mvh

gerry
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu