Nesbyen Freeride
alternativ ''reklame-plakat'' til hjemmeside for klubben.
Bildet inngår i albumet Sport/Action - De er av kamerater, proffe, amatører og andre jeg har vært sammen med. Det var slike bilder som vekket interessen for foto i utgangspunktet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger523
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_159658} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Peter M.

Bra fart i bildet. Liker den harde kontrasten, gjør seg i B&W. Jeg liker tette utsnitt, men ville hatt en anelse mer luft over hodet.
MEN. ærlig talt, det gjør seg ikke med gardstun og hus i bakgrunnen. Her må det bedre omgivelser til for å løfte bildet opp og dit du vil. Som reklameplakat vil jeg si nei slik bildet er nå. Som rent foto, et ok bilde med mer forbedringspotensiale.

mvh. Peter.
Avsluttet .

greit nok bilde, men det gjør seg ikke særlig som reklame plakat. Skal du lage reklame for ''freeridere'' ta bilder i skogen, ikke på en parkeringsplass.
Thomas M.

takk for kommentarer, setter jeg pris på ;)
Har hundrevis av lignende bilder, men dette tok seg best ut.

mvh thomas mørch
Georg U.

Som sagt er det veldig mye fart i bilde, og det liker jeg! Her har du fått fram fart og spenning i kontrast med hus og asfalt, som jeg vil kalle frysa element.
Liker det jeg ser, og bryr meg ikke så stort om bilde er tatt på en parkeringsplass. dette var tøft!

GU
Thomas M.

takk til deg også!

mvh thomas mørch
Chris Eric B.

kult!! jeg likker komtrasten i bildet.du skulle hat en annen bakgrunn hvis den skal bruker såm reklameplakat, men et kult bilde altså, skulle tatt bildet i skogen eller noe,passer liksom ikke helt med parkeringsplass..men du har jo flere av dsse bildene du thomas... ;) mvh chris erik bratland
Thomas M.

ja, skal nok ikke se i fra at jeg legger ut flere av disse!
takk-takk forresten ;)
mvh thomas mørch
Kine L.

Hei :)

Detta var stilig.. tøft med blingen på siden der ;) He-he=p Og motivet hadde vært kult på en reklameplakat ja ;)

**kjempe glad i deg vennen** :o)

Kine <3
Thomas M.

ey, ja bra noen likte det ;) hehe, takk for kommentar!

mvh thomas mørch
Harald H.

Hei!
Likte farten du har fått frem i bildet, og det kler svart hvitt. Men jeg syntes du burde tatt bildet et annet sted enn på en parkeringsplass hvis det skal være en reklame for nesbyen freeride.

Er det forresten stort freeride-miljø der oppe? Har vært å sykla i alpinanlegget noen ganger, men så ikke noen løyper/drops. Er det bygget noe der oppe?
Ride on!
Thomas M.

Freeride-miljøet vokser fort må man si, det er laget til løyper/hopp i div grustak rundt i Nes, ellers jobber de med en ved garnås. og hos en privatperson er det muligheter for å kjøre i en rå løype i skogen(bilder kommer)

mvh thomas mørch
vegard b.

Hallais Thomais!
Som bildet til plakat syns jeg den harde kontrasten og S/H gjør seg veldig bra! Den harde kontrasten gjør at flatene blir større og bildet blir på en måte mere stillisert, eller Grafisk muligens.

Bra med fart her grunnet litt lengre lukker og! Jeg syns heller ikke det gjør noe at bildet er tatt på en street-spot. Du har fått mye ut av situasjonen.

Når det er sagt handler jo det å ta bra bilder om mer enn bare selve knipset. Og her syns jeg du bommer noe. For det første blir det jo ikke bra bilder uten bra kjørere... Og han kunne i det minste dratt en weelie eller noe for å gjøre dette litt freshere, for dette er jo så utrolig kjedelig!!
Og selv om det er tatt på ''street'n'' er det lov å tenke bakgrunn her og...

Videre med tanke på å bruke dette som plakat bør du og gjøre noe med teksten. Hva med en titt på http://www.storedyret.com for isnpirasjon og tips?

-Vegard
Thomas M.

takk for kommentar Vegard, så også ut som et greit forum det der..

mvh thomas mørch
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu