Havørn
Fra Flatanger.
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EF 300 f2.8 IS
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/500s
  • Filmtypeiso 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger813
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_162079} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Kjetil H.

Virkelig bra dette, perfekt komp og meget god skarphet/plassering. En højdare helt klart!
Morten W.

Ojjj!!
Dette var skikkelig bra.
Stine J.

Hei.

Veldig bra ørnebilde. God positur på ørnen, pluss for bevegelse i vingene og vannet som renner fra byttet mellom klørne.

Fargene ser litt blasse ut, tror du kan hente endel mer ut av det ved å heve høylyset og mellomtonene en anelse i curves. En liten runde med usm hadde også fått fram enda mer detaljer i fjærdrakten.

Bra.

mvh Stine
Stig B.

Du har vært der du også :-), må snart somle meg dit.

Flott skarphet på hodet, kombinert med bevegelse i vingetuppene. Fine farger, rolig og fin bakgrunn. Bra med vanndråpene fra beina, selv om den ikke lykkes med fangsten denne gangen. Fint utsnitt.

Mvh Stig
Dag B.

Lurer på hvordan det føles å skyte et sånn bilde jeg. Herlig.
Thure Henning J.

Dette er så bra at det knapt kan bli bedre, men det finnes dusinvis av gode Havørn bilder i Norske bilde arkiver. Gråspurven eller pillefinken, som er Norges mest vandlige fugler finnes det knapt ett godt bilde av. Venter med spenning til at du presenterer bilder av disse artene på et like høyt nivå.

Hilsen Henning

Christian H.

Henger meg på kommentaren til Stine her, dette var bra! Hvis jeg må være veldig pirkete er vel ikke skarpheten på hodet 100%, men jeg lar det glatt passere.

(Visste ikke at pillefinken var så vanlig. Kan knapt vente til jeg får se bilder av den. Syntes forresten dette er ganske bra: bilde nr. 171337 :))
Bent O.

Hei Ole Petter.

Se der var du ja, og du har også rotet litt i arkivet ser jeg. :-) Har ikke noe særlig å utsette på dette bortsett fra at det ser ut som om du kunne ha jobbet litt mer med skarpheten. Det nye programmet virket helt supert, så jeg tror nok du kunne ha hentet litt til på dette. Men for all del, kjempebra OP!

Vi snakkes.

Mvh Bent
Eyvind R.

Et særdeles bra havørnbilde, langt over ''dusinvaren'' på alle vis. En fantastisk kombinasjon av skarp fugl, dus bakgrunn og mettet jevn lys på fuglen. BRA!

MVH Eyvind
Camilla S.

Hei

Du skal virkelig ha respekt for dette bilde!
Knall bra, nydelig skarphet, samtidig som det er fartsfyllt.
Dette skal anbefales:)

God helg!
-Camilla
Ole Petter D.

Takk for kommentarer. Ser flere av dere mener jeg kunne skarpet hardere. Har vært gjennom tre varianter med PixelGenious sharpening. Mulig jeg kunne gått på litt hardere, men jeg gir meg før jeg ser det blir kornete. Til THJ og kommentar om manglende interesse for hverdagsfugler vil jeg si at jeg bruker mye tid på å ta bilder av disse. De er lett tilgjengelig i hagen og jeg synes det er artig å ''trene'' litt på disse. Har lagt ut noen av de du etterlyser selv om Pilfink nok ikke er representert.
Ole Petter
John H.

Terningkast 7. Vannet fra klørne gjør susen.
Kaja K.

Skremmende bra bilde!
Lar seg egentlig ikke kommentere mer enn det...
Kaja
Avsluttet .

Dette er kanskje det beste Havørn-bildet jeg har sett har på dotten. Havørnen er meget godt gjengitt, mens bakgrunnen er dus og meget flott. Lyset er også jevnt og fint.

MvhJRH
Joachim Haagen S.

Veldig fint bilde!

Jeg likte veldig at 2/3 av vingen er skarp, men at tuppen med de spredte fjærene er noe ut av fokus! Gir den lille ekstra dybden i bildet!
Joakim B.

Ditt bilde pryder herved min skrivebordsbakgrunn.

Jeg har ikke mer å si enn: WOW!
Vi bøyer oss i støvet for tidenes beste ørnebildet.
Ketil M.

Meget bra ikke mer å si!
Magnar B.

herlig ørnebilde! Nydelig lys og bakgrunn… fine detaljar og skikkelig inntrykk av at her er luftens konge på veg… 
Jan O Ø.

Hei. Kjempefint.
Mvh Jan O.
Hans-Gunnar H.

Knallbra!
Angående skarphet så kunne du vel med fordel ha skarpet bare fugl og ikke på bakgrunn, da vil ikke støy fremheves så lett og du kunne ha peisa på litt mer usm! Med blender 2,8 og ikke hele fuglen skarp gjør denne metoden svært effektiv, bruk feather 15 pix på maska!
MVH Hans-Gunnar
Leif G.

Jeg har studert flere av dine fuglebilder. Mange av disse fortjener svært positiv omtale. Men dette havørnbildet utpeker seg som spesielt vakkert. Utrolig bra!
John-Tore G.

vakkert
Mvh John-Tore
Geir Helge S.

Ahh, denne var bra!
Liker godt bevegelsesuskarpheten på vingene kombinert med den sylskarpe kroppen. Det eneste jeg har å pirke på er at hode ser ut til å ligge ørlite utenfor fokusplanet.
Mvh Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu