KILLERKATTA
Killerkatta mi, Kruska! Skjønner ikke at jeg turte å gå så nærme..! Vel, sånn reint bortsett fra alle mus, rotter, troster og skjærer som har tatt veien neri munnen hennes, er hun en veldig søt og snill katt! Så slapp helt av.
Er frrryktelig vanskelig å ta bilde av denne katta, for hu har mark i kroppen. Så må si meg fornøyd!
Utstyr
  • Canon Powershot G5
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetMakro
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger320
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_164959} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jan v.

Morsomt med et så tett protrett av et katja fjes.

Katten er åpenbart sterk konsentrert om sitt bytte og lar seg ikke forstyrre av katta, nei Katja.

På den avstanden er det vel ikke mulig å få stort større dypdeskarphet med tilgjengelig lys? Dersom det er en PC jeg ser i bakgrunnen (altså innendørs foto), håper jeg det ikke er Kanarifuglen som er i faresonen. Men i så fall (innendørs) så er det bemerkelsesverdig rent vitt lys, fra et vindu kanskje.

Med fare for represalier fra ''proffene'' er min konklusjon: ikke mye å kritisere.

Vennlig hilsen Jan
Sverre S.

Som mangeårig kattekjenner og ''kattesjel'' så er jeg imponert over hvor nær tigerpelsen har sluppet deg. Kanskje var det nysgjerrigheten som vant over arrogansen? Fotomessig er det eneste jeg vil kommentere at det kunne kanskje blitt enda et hakk bedre om bakgrunnen var litt mørkere. Nå glir dessverre det lyse i pelsen og værhårene litt over i bakgrunnen.
Camilla S.

Heisann

For en tetthet og skarphet!
Synes dette var rett og slett rått å se på, føler jeg kan ta på pusen på skjermen min.
Fine og naturlige farger, men skal jeg pirke litt, så hadde jeg gjort bakgrunnen renere. Da tenker jeg på det lyse partiet i høyre hjørne.

-Camilla
Werner V.

Skikkelig fint bilde! Herlig blikk.
Du som er så katteinteressert - sjekk kattebildet mitt...
Heidi A.

med erfaring fra å prøve å ta bilder fra min egen lille tigerpus, må jeg si at dette er bare helt fantastisk! Det er så absolutt ikke lett og få til et slikt bilde av en katt. Heidi :O)
Håkon v.

Seriøst bra bilde, Katja!!!

Perfekt skarphet i bildet og som nevnt ovenfor så e d ordentlig livlig, som om æ kanj ta på katta. Sjer ut som at du har fanga denj utemte og ville sida som alle katta har!
Litt synd at bare den nærmeste delen av katta e så skarp for det skape en litt forstyrrende kontrast. Men hei, ikke lett det der når bildet e tatt så nært på motivet. Du kunnja kanskje prøvd å ''myk opp'' elementan i bakgrunnen her. Ikke nødvendigvis fjern dem helt, men gjør dem hvitere.
Det her e jo et typisk bilde som manj bare må ha på veggen! Dessuten e det et perfekt utsnitt.

Klæm fra Håkon :)
Jon S.

flott bilde!! eneste jeg har å utsette er at det ser ut som du har brukt blender 2.8 personlig ville jeg gått for en 5.6 eller 8. Dette er ikke lett når man holder på det vet jeg. Men som sagt flott bilde.
Ole Gunnar D.

Digg bilde av pus :) Nice Kat(t)ja! Tatt en del pusebilder selv, er morro :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu