Bildet inngår i albumet Cuba - En aldeles fantastisk liten karibisk torn i det onkel samske øyet. Bilder fra julen 2004.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger544
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_165424} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Solfrid M.
Rå farge. Morsomt med den lille jenta i bakgrunnen med det grønne skjørtet søt og uskyldig mens bilen var rå og tøff med tanke på at den har opplevd mye(bulker osv) mens den lille jenta har hele livet foran seg uten en skramme.
S. N.
Bare bilen i seg selv hadde vært et bilde verdt, og når du har jenta, døra, blikkoppen og øyekontakten...vel... herlig! Fungerer veldig godt i kvadratisk format. Et stramt og direkte bilde som er åpent for masse historier. Farger og detaljer trekker også oppover.
Silje
Avsluttet .
Skikkelig uttrykk i bilen. God gammel barnevakt, i hvert fall stor og beskyttende nok.

Stian Håpnes
Odd Tore S.
Klassiske Cubakontraster, oppvoksende mot gammelt og medtatt, og i andre land, forlengst utbrukt. Metallic lakk var en opsjon, men denne ser noe selvpåført ut. En bra farge for speiling av skyer!
Uten jenta hadde dette bildet vært ordinært, nå fenger det.
Og bilen? 1949 Ford V8.
Odd Tore
Hans Jacob H.
Enig med SN, bilen er alene et bilde verdt. Gedigen, flekkete og bare en visker. Det forekommer meg at det ikke prioriteres å kjøre rundt med barnestol i baksetet der i gården!? Forøvrig en flott gateskildring, med den lille jenta i fin kontrast til doningen. Kanskje et litt lavere standpunkt hadde blitt enda bedre, enda mer bil og enda litt mindre jente?
Men uanset flott det her!
Dag J.
Takk skal dere ha.

HJH: Barnestol er en umulighet å oppdrive på Cuba, jeg har prøvd...
Ketil K.
Fotogent så det holder. Kan være lurt å reise til Cuba før Fidel tar kvelden. Om noen år er vel Cuba blitt en stat i USA.
Eirik H.
Nydeleg. Bilen er stilig og dominerande, men for meg er dette eit portrett av ei lita, litt sjenert, men nysgjerrig jente. Biletet framstår som ei autentisk skildring av Cuba, utan at eg har vore der sjølv.
Ronnie S.
Når jeg så thumbnailen her så tenkte jeg Cuba........ det stemte.
Johan K.
Herlig bilde.
Liker kontrasten mellom den enorme gamle bilen, og den lille unge jenta.

Veldig bra

Johan
Jan O Ø.
Hei. Fint bilde som du har vinklet bra synes jeg. Fint at jenta er med også, det hever bildet mange hakk synes jeg.
Mvh Jan O.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu