-Hjarte i naturen-
Dette er frøstanden til kirgisløk, Allium aflatunense, som er ein høg og kuleforma løkblom.
Bildet inngår i albumet - Vakre visne vekster - -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-12-01 18:26:40
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS20D
  • Canon Macro Lens EF 100mm 1:2.8
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/200s
  • FilmtypeISO - 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger435
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_166696} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Espen A. I.

Synes du har et godt øye for detaljer mange aldri får med seg! Vakkert!

mvh Espen
Lars-Thomas E.

Utrolig nydelig bilde.. Flotte detaljer..
Camilla S.

Heisann

Rett og slett kjempe søtt!
Fine farger, fin skarphet. Kjekt at du forteller oss hva du egentlig har fotografert.
Likte dette:)

-Camilla
Torbjørn K.

Intens og fin blåfarge i dette bilet. Synes komposisjonen er fin med passe dybdeskarphet og plassering av hjertet i den ene kanten av bildet. Til å være tatt med iso200 og 20D, så synes jeg du har veldig mye støy i bakgrunnen. Det kan tyde på at du har dratt mye i spakene eller undereksponert? Støyen virker også veldig grovkornet som kan tyde på at du har tatt et stort utsnitt? Jeg ville brukt neatimage (www.neatimage.com) på dette bildet. For å unngå å miste detaljer, kan du bruke det selektivt på kun blåfargen dersom du har tilgang på plug-in versjonen.

Torbjørn
Bente K.

Morsom blomst jeg ikke har sett før. Det passet bra med et hjerte nå som vi nærmer oss jul. Fin komposisjon der det et av hjertene trer frem og er skarp, mens de andre er diffuse og danner bakgrunnen.
mvh Bente
Tone B.

Hei Tone,

Fint plassert fokuspunkt og fin plassering av ''hjertet'' i bildeflaten. Fint og skarpt der det forventes, og fin detaljgjenngivning. Passe dybdeskarphet og en god intens blåfarge i bakgrunnen. Veldig spesiell plante. Likte dette!

mvh Tone
Steinulf L.

Fin komp., vakre farger. Fint med den intense bakgrunnen. Velplassert fokusplan somnkunne vært en anelsee dypere. Dette var bra.
Magnar B.

søte ting i naturen ogs兠flott fanga, likar fargane og formene… litt meir dybde hadde vore fint slik at heile hjarta vart skarpt. bra!
Tone A.

Takk for alle kommentarar og hyggelege tilbakemeldingar. Alliumløkblomane er høge med ei kule øverst. Etter blomstringa kjem desse hjarteforma frøa fram og dei er fine lenge. Desse frøa sit tett og er småe, ca, 5-8 mm. i diam, så det er ikkje lett å få alt skarpt når dei sit så tett. Men det er eit syn med desse hjarta i ein kuleforma blom!
:) Tone
Inger Anne Maritsdotter V.

Herlege blåtoner i bakgrunnen og lekre detaljer og fin dybde i forgrunnen,
best i #1.
-Inger Anne-
Christine H.

Så stilig!
Artig bilde.
Rune H.

Nå når Valentines-dagen snart nærmer seg, så blir bildet mer og mer aktuelt - dog hjertet/kjerlighet er vel ikke en moteting.

Det er vel det symbolske ved hjertet og fargene som fenger meg mest ved bildet. Positivt!

Rune
Steinar Asp O.

Hei Tone. Så gjennom bildene dine etter kommentarer du la inn på mitt bilde av Kurt. Det var så bra skrevet at jeg ble nyskjerrig.
Dette er jo egentlig bare et knallbilde. Et meget bra bilde foto-teknisk sett, men også historie-sett med hjertet båret frem på kronbladene. Det ga ihvertfall meg en nokså dyp mening.
Men for å sette fingeren på noe, sånn rent fototeknisk, syntes jeg forgrunnen ble litt ''uryddig'', kunne kanskje vært tonet ned, jamnet ut litt. Men det også alt jeg har å utsette. Selve hjertet er så rent og skarpt at jeg får frysninger. Meget godt observert.
Forøvrig; Ikke så rent lite misunnelig på macro-objektivet ditt....:-)
Mvh
Steina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu