Bildet inngår i albumet Cuba - En aldeles fantastisk liten karibisk torn i det onkel samske øyet. Bilder fra julen 2004.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger742
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_170927} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Amund Blix A.
Wow, her er det ikke nødvenig å si annet enn at dette er fantastisk bra!
Chr. G.
Spennende samspill mellom mannen og kvinnen, her foregår det/har det foregått kommunikasjon på ett eller annet plan. Liker detaljen med kvinnens hånd som forsikrer seg om at skjørtet er nede og ikke oppe. Fabelaktig setting med lys, skygge og farger.
Jon-Petter T.
Fin bruk av farger og kontraster. Mannen og skyggen som skuler etter jenta som forsvinner ut av bildet.
Usikker på om det er bra- eller om det gjør noe at vinduet har skjeve linjer. Sansynligvis er det bare meg som er pirkete.
Gult, rødt og blått utgjør fine fargekontraster.

Bildet minner meg litt om Dan A. Young sitt bilde http://www.aicom.no/dan/wic/index.htm

MVH
J-P
Espen A. I.
Ja, bra dette og i sterk sol er det og.

Synes det er veldig uskarpt i høyredelen av bildet, særlig ytterst.

Bra bilde som viser mye kroppspråk, kult:-)

mvh Espen
Arne S.
Bra, men ikke på høyde med dine beste cubabilder. Jeg forstyrres av det skjeve vinduet. Personene uttrykker seg heller ikke optimalt. Piken litt for mye bakfra og mannen litt for kontrastfyllt. Skyggen er bra! :)
Egil E.
Oppmuntrende! Et bilde som umiddelbart blir lagt merke til, i disse grå norske forhold. Det er jo også et bilde med innhold til flere historier (Viktig anser jeg) som kan spinnes.
Klart litt skjevhet kan vries om i PS, men er det nødvendig her? Nei, synes ikke det. Vil heller si at det på en måte er litt riktig å la det fremstå slik det er nå, sjarmerende liksom. Flotte kontraster og farver på alle måter!
Prikken over denne ellers så gode I` en kunne kanskje vært et ansikt bak gitteret..men det ville kanskje vært å fake?
Dag J.
Takk skal dere ha. Litt blandete reaksjoner, men på den positive siden, så det er gøy.

Bildet er tatt midt på dagen med skarpt lys som nevnt, men det er mulig jeg kan hente ut noe mer, dvs minske kontrastene noe.

AS: Jeg var muligens et sekund eller to for sent ute til å fange situasjonen optimalt, men da hadde ikke den lille detaljen med hånden på skjørtet blitt med.

Skjevheten? Tja, den var verre før PS.
Magnar B.
Du tar bilder med eit innhald… menneske og små historiar, fint å sjå! Likar ellers dei sterke fargane og den spennande veggen. Viss dama var litt lenger inne i bildet ville du fått ein sterkare korrespondanse mellom dei to skuggane… men kanskje du hadde mista historien med hendene hennar…  spennande bilde!
Avsluttet .
Han står så rak i ryggen at en skulle tro han var helt uforstyrret av situasjonen, men skyggen klarer han ikke å skjule. Den kommer fra innsiden, der han absolutt ikke er rak i ryggen.
Jenta holder miniskjørtet nede, og går med raske og bestemte skritt vekk.
Slik er min spontane opplevelse av bildet.

Stian Håpnes
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu