Bøtte
Nytt stemningsbilde fra da turen gikk mot slutten
Bildet inngår i albumet Mølen -
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon 18-70/3.5-4.5 G
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/320,1/5s
  • FilmtypeRAW, ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1006
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_171074} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Arnt L.

Man skal ikke gå gjennom isen etter vann !
(Gammelt jungelprd)

Selv om jeg er motstander av kutting..... Kanskje kuttet bort 3 cm. i bunnen, inn til fotavtrykket.

Ps Likte bildet ditt :-)

Arnt
Tine H.

Vel vel, er det først is så må man nødvendigvis gå gjennom etter vannet....
Morsomt motiv og du har igjen truffet blink på lyset! Mvh Tine
Ann F.

Artig sett med bøtta og fotsporene, og rødfargen står fint mot det isblå.
Noe merkverdig med himmelen og uheldige spor etter digital redigering langs kanten mot himmelen.
Mvh Ann
Steinulf L.

Et dystert sted,dette. Men med spennende farger.
Magnus A.

Fint dette,litt overdreven bruk av usm,men absolutt severdig.
mvh.Magnus A.
Hans Jacob H.

Den halvveis flytende bøtta er et uventet innslag og gjør dette til et stilig halvsurrealistisk bilde. Hvor personen som satte fotsporene befinner seg er et ganske åpent spørsmål her. Fine farger også med den knallrøde bøtta og svovelgule himmelen. Et bilde som setter fantasien i sving... Bra!
Bente K.

Fotspor, rød bøtte, flott himmel, natur og snø. Det kan lages mange historier utav dette bildet. Naturen er ikke alltid like uberørt blir min tolkning. Jeg ser dette som et skråblikk på naturen, som vi vanligvis liker å fotografere uberørt. Bra komponert bilde synes jeg.
mvh Bente
Christian H.

Morsomt å se at bildet mitt tirrer fantasien hos dere, sånn sett må dette være mitt mest vellykkede bilde.

Arnt: Har også vært inne på tanken om å kutte, men slo det fort fra meg. Ved å kutte bort fotsporet nederst i venstre hjørne forsvinner noe jeg oppfatter som en kronglete diagonal.

Ann: Du har nok dessverre rett mht til redigeringen. Mistet etterhvert litt oversikten over de ulike kurvene og maskeringene :)

Magnus: Overdreven usm-bruk? Mulig, hvor tenker du på?
Helge R.

Et spennende bilde. Likte fotsporene slik de er. Den röde bötta löfter bildet ut av de mer trivielle. Himmelen fungerer, bra lys of farger. Bra sett og fotografert.
:)Helge
Geir Helge S.

Jeg mener at dette ble vellykket! Helt enig med deg angående diagonalen som du nevner. Skulle det kuttes noe sted, ville jeg valgt å gjøre det i toppen. Ser ingen grunn til å ha med så mye himmel slik som det er presentert her. Hadde himmelen vært mer ''dramatisk'' kunne den hatt sin hensikt, men ikke slik som den er nå. Bare min mening :-)
PS: litt himmel MÅ være med!
Mvh Geir
Magnus A.

Ang.usm. bruk mener jeg å se spor av det langs kanten av fjellet(mot himmelen) men mulig jeg tar feil,men et flott bilde er det.
mvh.Magnus A.
Christian H.

Geir Helge: Mulig du har ''rett'' mht til å kutte i himmelen, hvor mye ville du i så fall foreslått? For meg ser det ut til å bli trangt med noe særlig kutting, dessuten ser jeg det som et poeng at fjellet kuttes omtrent i hjørnet. Men jeg tar gjerne i mot forslag.

Magnus: Det du ser er nok ikke usm-spor, men et resultat av litt unøyaktighet i forbindelse med belysning og kontrastjustering, og tilhørende maskering, for å få lyset slik jeg ville. Altså det som Ann er inne på i sin kommentar. Men det er fult fortjent at jeg får trekk for det, slurv er ikke bra :)
Geir Helge S.

Hei Magnus. Jeg tenkte at det kunne være en ide å kutte der hvor den lille ''utveksten'' i berget er, men ved nærmere ettersyn er jeg ikke så sikker likevel. Jeg heller mer mot din egen løsning nå...
Geir
Geir Helge S.

Christian var det...:-)
Geir F.

UTEN bøtta ville dette vært et spennende vinterbilde med lekker lyssetting. MED bøtte skaper du en enda mer spennende historie understreket med gamle spor i sneen. Bøtta er plassert slik at vi blir dradd med innover i bildet.
-geir f-
Jan Frode A.

Sporene og bøtta formidler en fortelling. Flott komposisjon der akkurat disse to elementene er framtredende.
Bildets oppbygging er veldig bra, litt dysert i fargetoner. Teknisk meget bra med god gjengivelse av detaljer. Fint kameravinkling inn mot motivet.

mvh Jan Frode
Jarl Johnny J.

Dette var flott. Liker spesielt godt hvordan fotsporene går inn til hullet men ikke går ut igjen. Og bøtta som ligger halveis fryst igjen i hullet. Hvor ble det av personen som satte fotsporene og hadde med bøtta? Flott vinkel og utsnitt på bildet.

Mvh Jarl
Per Harald O.

Velkomponert, fin dybde i denne skildringen fra fjellet!
Bård B.

Både komposisjon, farger og historie i dette bildet likte jeg meget godt. Jeg antar det er fotografen som har lagd historien?

Når det gjelder utsnitt ville jeg hatt med noe mer (ikke mindre) av himmelen, slik at kanten av berget hadde truffet øvre venstre hjørne. Men det er kanskje for sent å gjøre noe med nå.

Bård
Christian H.

Takk for kommentarer folkens.

Per Harald: Fjellet? Havet er rett på andre siden av svaberget, ca 7 meter unna - Danmark er neste :)

Bård: Jeg hadde med en fotokammerat og han ble med hjem igjen :) Kan være enig i utsnittsforslaget ditt, det er derfor jeg ikke vil kutte mer som foreslått tidligere. Dessverre er dette et 100% utsnitt, så det er ikke mulig å hente mer.
Tove H.

Flott, fortellende bilde. Tenker denne bøtten har vært brukt til å øse båten og har så tatt seg en tur på egen hånd i høststormene. Nå ligger den iallefall i ro. Liker fotsporene . fin dybde i bildet. Liker bildet som det er.
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu