Helle 3mnd
Utstyr
  • canon eos 1D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger612
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_175004} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Snefrid G.

Koselig bilde- deilig baby :) Hadde sikkert vært veldig fint i sort hvitt også.
Snefrid G.

Koselig bilde- deilig baby. Hadde vært flott i sort hvitt også!
Halvard L.

Vakkert bilde som er særlig vellykket fordi det er barnet vi får blikkontakt med. Skulle jeg være veldig kritisk, kunne jeg ønsket større skarphet nettopp i øynene til barnet. Jeg ville også ha beskåret det litt nede slik at bare litt av høyre kne vises.
Renate H.

takk...
ser det at det vil bli bra å beskjære nederst. tenkte på å legge inn flere muligheter, som også i sh. men aner ikke hvordan jeg gjør det, ikke serie heller. :(
Avsluttet .

Alldeles nydeleg bilete! :)
Syns du har fått til så fin og roleg stemining. Eg ville absolutt ikkje ha kutta nede! Då ville det blitt meir ''rotete'' i biletet i nederste delen. Einig i at det hadde vore fint i svart/kvitt, men eg trur det kunne vore spennande å berre skru ned fargemetning til nesten s/k, men ikkje heilt. Då trur eg du får fine fargar som passar den koselege steminigen.

Signe=)
Ottar J.

Enig med de over om at dette er fint! Det er beskåret litt i høyden, er det ikke? Skulle gjerne ha sett hele barnets fot, den er sikkert ganske nusselig. Dermot synes jeg den rosa dingsen på hodet er i overkant nusselig, og hadde gjerne sett den fjernet.
Renate H.

Den rosa dingsen er en sløyfe og er der for å vise at dette er ei jente...jeg syns den er søt. Å vil ikke se den fjernet.
Renate :)
Anne-Grethe S.

Nydeleg familiebilde dette her. Foreldrene beundrer den lille som har full fokus på deg. Hudtonane og lyset er flott.
Eg har to ting som eg vil pirke litt på.
Eg sjønar at dei beundrar jenta si, men det ser ut som om dei har augene igjen. Skulle ønske dei hadde auga litt meir opne sjølv om det kan virke unaturleg for dei i ein slik situasjon.
Det andre eg vil pirke på er foten som vi ser berre litt av. Eg ville enten ha beskåret rett under hånda eller tatt med resten av føttene.

Fortsett det bra arbeidet ditt. Eg har sett gjennom bildene dine og blir inspirert av det eg ser.

Mvh
Anne-Grethe
Renate H.

Anne-Grethe: Øynene er igjen.
Ellers takk for ris og ros. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu